• Öneri
  • Sütün artması için önerileriniz

Bebeğim 12 günlük sütüm az üç saatte bir mama da veriyorum süt damlası da aldım ne yapayım ya

Serra19 sütün artması için bol su iç bol yeşillik ye rezene çayı yap iç bide dut kurusu iyi diyorlar onuda bı dene

nununundunyasi, başlığı Sütün artması için önerileriniz olarak değiştirdi.

Serra19 mama verdiğiniz aralıklarda mutlaka pompa ile göğüslerinizi uyarın. Masaj modunda her göğüs için en az yarım saat. Önemli olan süt çıkması değil göğüsünüzü ne kadar uyarırsanız o kadar artar sütünüz. Bir hafta bu şekilde yapın ve arttıkça mamayı bırakın

Serra19 dut kurusu iyi geliyormuş bide bestlak damla da kullanabilirsiniz kullananlar çok memnun 🌸

Serra19 en önemlisi stres yapma pozitif düşün sütüm yetiyor de sütüm az yetmiyor dersen zaten olmaz sütün

Serra19 sağma makimesi ilk beneğimde almamıştım şimdi ödünç aldım . Kıyaslama yaparsak ilk bebegim asla emmek istemedi zorla ağzına sokuyorduk mastit oldum sonrada sütüm kesildi . Şimdi emmeye calısıyor bebek sağıyorum bi taraftan iyi gidiyor sanki . Helva su kompostolar işe yarıyor

Bestlak damla her sabah çayıma 20 damla damlatıyorum gün boyu baya sütüm geliyor hatta geceleri sanki yeni doğum yapmışım gibi taşıyor