23 haftalık hamileyim 10 gün önce serklaj oldum rahim ağzı yetmezliğinden, bel ağrısı kasık ağrısı oluyo bebek toplanıyor bunları ilk gebeliğimde de yaşadım şimdi de 2 3 gündür karnım çok sertleşiyor patlıcak gibi oluyorum nefes dahi almakta zorlanıyorum 1 saat sürüyor geçiyor, hep akşamlar oluyo neyden dolayı olabilir hasteneye gitmem gerekir mi

Ben de 26 haftalığım rahim ağzı kısalığım var 25 mm aynı sıkıntılar bende de var ama benim serklajım yok dediğiniz gibi birden şişiyorum şu an oldu hatta normalde sıkmayan pijama patlicak gibi üstümde hemen üstümü değiştirdim bebek kendini topluyor ondan diye okudum

Bende serklajlıyım 22+2 karnım hep ser perinotolog takipliyim doktorum normal diyor hatta bugün koyu sarı susuz akıntım oldu buna bile normal dedi napxağımı şaşırdım artık herşeyden korkar oldum. Progestan kullanıyorum acaba ondan mı diyorum bazen sarı gelirdi ama koyu ilk defa geldi

Eda-eds enfeksiyonunuz olabilir mi ? Bu hiçde ihmal edilecek birşey değil

Bekledigimm03 ben kasılma önleyici ilaç kullanıyorum sabah akşam iyi geliyor canım. Aynı zamanda magnezyumda kullanıyorum bu arada serklajlıyım rahim ağzı yetmezliğim var 25+3 üm

Eda-eds serklaj olduktan sonra bende akıntı başladı doktorum normal dedi ama ilaç verdi onun için de

Civciv53 bende progestan, magnezyum kullanıyorum bugün gittim daha başka ilaca şimdilik gerek yok dedi

Bekledigimm03 anladım canım bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için tedbir amaçlı oldum serklaj yinede doktorum 20. Haftadan beri nidicard kullandırıyor her doktor farklı ilerliyor

Eda-eds ne kullanıyorsunz ben de serklajliyim korkuyorum bnmde kasılmalarm oluyor nidacird kullanıyorum günde 3 tane 😢 iyice korkar oldm

Aysedogan229924 kasılma nasıl birşey bilmiyorum karnım hep sert hatta ben doktoruma söylemeden göbeğime elleyip korkma bunlar normal dedi bn gebeliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum serklaj sonrası da sadece progestan fitil kullanıyorum. 15 gün çok dikkat ettim ama şimdi ayaklanıyorum işe gidiyordum heyet raporu aldım 26. Haftaya kadar. Bundan sonrası ne olcak bende bilmiyorum