Kizlar manisa sehir veya izmir sehir hastanesinde dogum yapan varmi? İlk dogumum yabancisi oldugum bir sehirdeyim kimsem yok tanidik kimsede yok sorabilicegim suan turgutlu devlet hastanesinde muayene oluyorum doktorum cok iyi fakat hastane temizlik ve hijyen acisindan iyi degil hamileligim ilerlemeden bu sehir hastanesinden birine devam etmek istiyorum gittiginiz memnun kaldiginiz doktor varmi odalar falan nasil tek mi kaliniyor yardimci olurmusunuz?

Neslihan007 bi tanıdığım İzmir şehir hastanesinde doğum yaptı. Doktorları bilmiyorum. Ama doğum yapanları tek kişilik odalara alıyorlar onu biliyorum sadece. Yeni olduğu için bi tık temiz hastahane

Neslihan007 bende manisa sehir hastahanesinde mutlu öğüt hanima gidiyorum hatta sekerim oldugu icin nerdeyse her hafta cagiriyor sıkı takip yapiyor ilgili bi doktor soyle anlatayim tahlil sonucu göstermek icin bile tek tek alıyor odaya isminle degil.kuzucum die hitap ediyor cana yakin bi doktor ben daha once turgutlu ozgur ozan ceylana gidiyordum guzel bi doktor ama tahlil gostermek icin bi suru hastayla beraber odaya giriyordum bu beni rahatsiz ediyordu ultrasonda bebegi goremiyordum manisada dogum olarak sezaryen olacagim ama hastahane dogum nasil bilmiyorum temiz bi hastahane her yonden ilgililer ben memnunum bu arada size neden geldin die bisey demezler bende sonradan gittim tavsiye üzerine sizle devam etmek istiyorum dedim hemen takibe alindim memnunum🤲🏻🤰🏻

Fasulyeninhikayesi bende Mustafa Cihan Baysal’a gidiyorum. ama sanırım doğumuma kadar ayrılacak hastaneden. Mutlu Hanım’ı çok duydum iyi tavsiyeler ile. Özde Hanımda iyi bir doktor 2 kere ona da muayene olma şansım olmuştu. Cihan bey gidiyor diye üzülüyordum ama diğer doktorlar için de böyle güzel tavsiyeler duyunca mutlu oldum açıkçası. Bu arada bende Turgutludanım. Özelde Odak Tıp Merkezine gidiyordum. ama doğumu şehir hastanesinde istediğim için son 3 ayımda şehir hastanesine kaydım.

Adilee ben ahmetlide oturuyorum evet sehir hastahanesinde ki butun karin dogum doktorlarina iyi diyorlar su ana kadar olumsuz bisey duymadim mutlu hanim adi gibi cok tatli bi bayan tavsiye ederim benimde merak ettigim dogum nasil olur birde kordon baglatacagim onu merak ediyorum acikcasi 3. Hamileligim ama yinede bi korku heyecan var 33 haftalik olduk şükür 🤲🏻🤰🏻

Fasulyeninhikayesi aaa aslında bende ahmetlidenim ama kasabada oturuyorum. tesadüfe bak :D hemşeri çıktık. aramızda 1 hafta var. bende 34.haftaya giriş yaptım bugün. hatta biraz sonra doktor kontrolüne gideceğim. allah bir nefeste kurtarır inşallah hepimizi.