Gamzeclskan Benim sen bugün 5 haftalık oldu 🤲🏻 Kese göründü bakalım 6 şubatta kalp atışları İçin gidicem hayırlısı 🙂
Gamzeclskan Kızlar benim ilk hamileliğim boş gebelik olarak geçti 2,5 ay önce beta testimde 157 çıkmıştı
SinemCanbaz Gamzeclskan nasıl anladınız boş hamileliği bende öyle olmasından çok korkuyorum açıkcası 😔 kesemiz gözükmeyince
SinemCanbaz BuseMehmetncelAcar şimdi ne zaman gideceksin canım peki ben geçtiğimiz salı gitmiştim bu salı bidaha gel dedi inşaallah o zaman görürüz
Gamzeclskan SinemCanbaz boş gebelikte kan değeri düşük ben kese oluyor canım o kese büyüyor hemen boş olması İçin kese olur kese sonradan dolmaz bu boş gebelik olur ve bebek gelişmez anormal hamilelik geçirmiş olursun
Gamzeclskan SinemCanbaz evet ordan görebilirsin canım ben gördüm sonra kahverengi leke daha sonra da kanamam oldu düşük yaptım korkma daha küçükse gözükmez ben 5 haftalıktı gittiğimde kese vardı büyüktü ama kesem 8. Haftamda düşürdüm
SinemCanbaz Gamzeclskan çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha göstermesin bende korkuyorum inşaallah öyle bişey olmaz
SinemCanbaz BuseMehmetncelAcar inşaallah gözükür keseler canım seninde benimde 😊 nerden hangi şehir 😊