DenizOcakLafc Kızlar 3 haftalık hamileyim ama kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum ve aralıklarla sağ bacağıma kramp gibi ağrı vuruyor, yatınca sağa sola dönemiyorum , doğrulamıyorum kalktığımda.
FatmaZelihaDemir BuseMehmetncelAcar inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza 6+1 qünlüğüm 8 hafta qel kalp atışlarını dinleriz dedi heycanla bekliyorum ☺
PamirMira Merhabalarrr bizde Eylül’ü bekleyenlerdeniz.. 6+1 ile henüz hiçbirşey görmedik nasipse şubat ın ilk haftası minik bebişimize bakmaya gidicez ☺
DeryaSalih Sanırım ben de eylül annesi olucam henüz ultrasonda görmedik bu perşembe bakıp net olarak kaç haftalık olduğumuzu söyleyecek doktor 😊
BuseMehmetncelAcar DeryaSalih merhba cnm hos qeldn bizde aynıyız daha kücücük olduğu icin qöremedik ☺
Busrababuz BuseMehmetncelAcar Neylin bebeğimi 1 senedir istiyoruz ve Allah verdi ama onu isterken kedim vardı ve o bana güç oldu evde neşe oldu şimdi bebeğim oldu diye onu vermek vicdansizlik geliyor tabi önlem almayı ilk zamanlar yan yana getirmeyi hatta tüylerini tıraş ettirmeyi düşünüyorum
SinemCanbaz BuseMehmetncelAcar hoşbulduk canım 😊 kaç hafta bizim sata göre 5 ama daha kesemiz bile görünmedi 😔
SinemCanbaz Gamzeclskan son adet tarihime göre öyle gözüküyor ama geçen salı doktora gittiğimde doktor çok küçük 2 3 haftalık dedi bende tam anlayamadım
Esmagnc Eylül’ün ilk haftası 😇 Şişkinlik gaz ve ara sıra gelen mide bulantıları ve birde uyuma isteği dışında şükür bir şeyimiz yok 😇