BuseMehmetncelAcar jrarya su an mide bulantısı hic yasamadım cnm 🤔 sadce karın ağrısı we istahsızlık dewam ediyor
jrarya BuseMehmetncelAcar ah o bende de vardı bi kramp gibi batmalı bi ağrı iki gündür yok çok şükür burdaki kızlara sormdum kanama olmadıkça korkma rahim büyüyo dediler. İştahsızlık için zorlayın kendinizi süte peynire yoğurda en azından 😌
Deletedmom67 BuseMehmetncelAcar hoşbuldum😊 arkadaşlar bendede inanılmaz kasık ağrıları uykusuz gecelerim vardı.hatta işe gidemicek duruma gelmiştim.acile gittim düşük hapı verdiler şükürler olsun 2 gündür rahatım normal hayatıma devam ediyorum 😊
BuseMehmetncelAcar Deletedmom67 acile qidicek kadar kötü olmadım allaha sükür canım sadece ara ara oluyor sancılar ağrılar
Deletedmom67 BuseMehmetncelAcar o zAman hiç canını sıkma canım cok normal.rahim genişliyor bebek kendine yer arıyor 😊
BuseMehmetncelAcar AyeIkraDemir hosqeldiniz cnm amin allahım hepimizinki sağlıklı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Cemos jrarya tatlm bnmde tam aynı gun basladı suan 9. Haftamdan 6 gun aldm hala devam ediyo iki gundr kusmak yok ama mide bulantlari devam 😊
BuseMehmetncelAcar FatmaZelihaDemir hosqeldiniz canm sıkmayın tatlı canınızı kanamanız olmadığı sürece korkmayın arkadasların dediği gibide istahsızlık icin zorlayın kendinizi 😙
Nurten Bende bugün öğrendim pazarteside kan testiyle ne kadarlık olduğunu öğrenicem inşallah benimde sol kasığım ve sol bacağımda ağrı oluyor 😒😒
BuseMehmetncelAcar Nurten allahım sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm kan testi yaptırmaya qittiğinde öğrendiğinde bi doktorada qözük cnm
FatmaZelihaDemir BuseMehmetncelAcar şükür kanama qibi birşeyim yok ama ilk heycan olduğu için insan tedirgin oluyor Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ilknursarsoy BuseMehmetncelAcar miğdem bulantıdan ziyade bugün çok ağryor miğde ilacı kullanılablrmi acaba ağrdan yatamyorum gün boyu terlme baş dönmesç yaşadm hâlen geçmedi😣