ilknursarsoy BuseMehmetncelAcar buradayız 😊nasipse 10 ila 14 eylülde kucağma alıcam ilk göz ağrımı hayırlısıyla
Nur_banu Kbrbsr geçmiş olsun canım. Bebek yer yaptığı için kasık sancıları oluyor kanama olmadığı sürece normal bir durum korkma😊 2. Hamileliğim şuan ilk bebeğimde çok yaşamıştım çünkü.
2017Yeliz BuseMehmetncelAcar geliyorgelmekteolan 37 şuan benim ikinci canım ilki de mecburi sezeryandı oyuzden
Sevgisahin0610 BuseMehmetncelAcar Gamzeclskan canim ya ne guzel soylemissin inan moral aldim senden. Benimde 3 gun arayla iki kere kanamam oldu igne vuruldum simdi hep tedirgin ruh hali icindeyim 😔
jrarya BuseMehmetncelAcar bulantı harici maşallahımız var kaç haftada başlıyo kaçıncı haftada bitiyo bu bulantı allah aşkına benim üç gün önce 7+1 de başladı hamile kalmadan öncede korkardım midem bulanınca 😣
Deletedmom67 BuseMehmetncelAcar hoşbuldum😊 arkadaşlar bendede inanılmaz kasık ağrıları uykusuz gecelerim vardı.hatta işe gidemicek duruma gelmiştim.acile gittim düşük hapı verdiler şükürler olsun 2 gündür rahatım normal hayatıma devam ediyorum 😊
BuseMehmetncelAcar jrarya su an mide bulantısı hic yasamadım cnm 🤔 sadce karın ağrısı we istahsızlık dewam ediyor
Cemos jrarya tatlm bnmde tam aynı gun basladı suan 9. Haftamdan 6 gun aldm hala devam ediyo iki gundr kusmak yok ama mide bulantlari devam 😊