Civciv53 meryemefem anne karnında 120 günü geçirmiş bebeklerin ruhu üflenmiş oluyor. Yani diğer taraftada karşılaşıcaz inşallah bebek olarak. Annesini nerden tanıyacak derseniz göbek kordonundan annesini cennete çekecek Allahım o kullarından eylesin bizi 🤲🏻😔 o yüzden isyan etmemek çok önemli. Genelde doğup nefes almış bebeklere cenaze namazı ve isim koyma oluyor. Ama küçük haftalarda zaten doğum esnasında vefat edenlere cenaze namazına gerek yok canım. Direk gömüyorlar. Misal benim kızımda öyle olmuştu.
2inciAnnesi Yorumlarınız için teşekkür ederim hanımlar, bebeğimi aldım dün gömdük. Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın bunu içimde bi yangın var sanki
nuurrceren 2inciAnnesi Rabbim size bir cennet kuşu vermiş, inşallah cennette sizi karşılayacak o güzel melek ♥️ acınızı anlayamayız ama bir anne olarak yürek yangını elbet kötüdür. bol bol kuranı kerim dinleyip gönlünüzü ferahlatın. biz anneler olarak size dua edeceğiz. Allah’a emanet olun 🙂↕️🥹🕊️♥️
Sevvalll42 2inciAnnesi ben göndermedim sadece kolundan bi parça alıp onu gönderdiler keşke alıp gömseydiniz ben aldım köyümüze gömdük
Bsrrgl 2inciAnnesi başınız sağolsun tabikide alın bebeğinizi bıraktığınız zaman ne olacak. Her azası belli büyümüş mevlam şefaatci eylesin bırakmayın bebeğinizi
Tgce Merhaba öncelikle başınız sağolsun,Allah sabırlar versin.Bende 17.haftada bebeğimi kaybettim sizle benzer şekilde,plasentası patolojiye gitti bebeğide gönderelim mi diye sordular biz istemedik,bebeğimizi aldık gömdük malesef😓
Hayalciressam Kardeşim minik meleğine fatiha sana da ayetelkürsi okuyacağım. Allah kalbine huzur versin. Allah cennetinde kavuştursun sizi zamanı geldiğinde. Allah sabır versin kardeşim dualarım seninle.
meryemefem Hayalciressam benim bebeğimde 21 haftalıktı kaybettim onun için dua okuyabilir miyim sonuçta günahsız bir bebekti zaten cennetlik
Hayalciressam meryemefem canım benim senin için ayetel kürsi minik meleğin için de fatiha okudum. Allah vakti geldiğinde cennetinde kavuştursun sizi. Başın sağ olsun.