Asyarslan60 Arkadaşlar Pco da adet düzensizliği olanlar adetini nasıl düzene soktular acaba ? Bitkisel takviye vs
aysenuroztunc Asyarslan60 aynı dertten muzdaribim bi ara kilo verince düzelir gibi olmuştu 32-33 günde bir oluyordum sonra gene bozuldu düzenim şuan en son 10 martta regl oldum o dereceyim 🥲
Gizem0610 Asyarslan60 ben düzenli soğan kürünü yaptım aralığım 30 günde çok nadir bir iki ay olmadığım olurdu 5 yıl çocuğum olmadı soğan küründen hemen sonra hamile kaldım şuan ikinci bebeğime hamileyim
orkidemm_ Asyarslan60 bundan 3 yıl önce bir macun hayıt suyu ve 9 kilo vererek her ay çok şükür adet görüyorum
sutlukahve_ Yıllardır bu dert var asla düzene girmiyor aslaaa bi ara ilaç kullandım onunla duzene girdi bıraktım yine aynı canı ne zaman isterse o zaman 😅
sutlukahve_ Asyarslan60 valla aylarca gelmediği oluyor bazen günü gününe oluyor artık bıktım pcos illetinden 🥲
Asyarslan60 aysenuroztunc ay napıcaz cidden ya belki düzene sokanlar olmuştur onlardan faydalanırız herseyi yapmaya razıyım😅😅
sutlukahve_ Asyarslan60 bekarken denemiştim bi ara ama pek düzenli yapmadım şimdi de evliyim bebek düşünüyorum istesem de içemem
Ecem0707 Gizem0610 nasıl yaptınız bilgi verir misiniz rica etsem bende pocs var 2 yıllık evliyim bir kere aşılama yaptırdık tutmadı
orkidemm_ Asyarslan60 6 ay kullanmıştım içinde civan perçemi hayıt otu Aslan pençesi çörek otu vs vardı görsel var ekliyim şuan da gebelik için kullanmak istiyorum ama bilmiyorum kararsızım
Asyarslan60 orkidemm_ aaa evet bende almıştım bundan bi kaç sene önce düzenli kullanmamıştım İnstagramda hangi sayfaydı acaba
babygirl02 Asyarslan60 bende de polikistik over var sadece 1-2 ay düzensiz oldu sonra kendi kendine düzeldi canım yumurtlama günlerim de düzenli
Smeyyye Asyarslan60 bende ne zaman kilo versem yedigime ictigime dikkat etsem adetim düzene giriyodu ama bi anda kilo aldığım da falan hemen 10 gün ileri atiyodu nerdeyse adet tarihim
Asyarslan60 Smeyyye evet ya kilo önemli cidden ben normal kilodayım ama düzenli hareket etmem lazım yüzmeye gidiyorum o yüzden