Doğumdan sonra tutam tutam hiç durmayan bir saç dökülmesi yaşıyorum. Yıkanırken tararken kuruturken vs. Hiç normal bir dökülme değil. Bunu yaşayan var mı neler yaptınız? Ne zaman durdu :(

YCSE doğum sonrasında da demir ilaçlarını içmeniz gerekiyor. Omega3 ve magnezyum önemli bunlar. doktorunuza sorun bi süre sonra kesiliyor.

• YCSE bunu yanıtladı.

YCSE 11 aylık anneyim özellikle son 3 aydır hergun serçe parmagim kalınlığında saç dökülüyor..Bu gidişle saçsız kalacağım. Takviye de kullanıyorum ama neden böyle oldu anlamadım,ilk aylar bu kadar dökülmüyordu. Perşembe dermotolojiden randevu aldım gidip göstereceğim

• YCSE bunu yanıtladı.

Daisyy000 Ben genellikle doğum sonrası çok dökülür diye duydum ama bu felaket bir dökülme. Doktora da gıttım degerler normal. Siz de gidin mutlaka.

YCSE normal malesef hepimiz aynıyız benimde avuç avuç geliyor kel kalacağım yakında heralde çok moralim bozuldu

YCSE benim öyle oldu iki doğumda da , ama gebeyken nerdeyse 1 tel bile dökülmez saçlarım, haliyle doğum sonrası senelik dökülmesi gerekenleri kısa sürede toplu dökmüş oluyorum , 6-7 ay sonra dökülenler geri çıkmaya başlıyor. Değerlerin normalse endişe etme geri çıkacak hepsi🥰

• YCSE bunu yanıtladı.

YCSE ne kadar oldu doğum yapalı. en 2.5 ayımda kesilmişti benim. çok olduysa bi cildiye görsün derim 😞

• YCSE bunu yanıtladı.

huysuz__ 2 ayı geçiyor ve gözle görülür bir azalma var, artık korkmaya başladım ve gerçekten bunalıma girecekmişim gibi. :( kaç ay daha böyle devam ediyor peki

glycnkrt Ocak’ta yaptım ve ikiz :)
              Ama dökülme mart ayında başladı, artık Yıkanmaya korkar oldum gitgide artıyor bi de… değerlerim de normal, takviye de alıyorum. Bunlara rağmen böyle olması çok zorluyor beni

YCSE ya işte ilk üç ay yoğun dökülüyo benim kafa derimi görüyodum resmen, 5-6 ay sonra minik minik çıkmaya başlıyorlar düzeliyor geri, çevremde de yaşayan çok denk geldim geri geliyo o saçlar, ne kadar değerler yerinde olsa da hormonal olarak büyük değişimler yaşıyoruz üstüne emzirme süreci derken oluyo işte. Sıkma canını düzelicek🥰 gebeyken dökülmeyen yaşlı kökler özellikle dökülüyor

• YCSE bunu yanıtladı.

YCSE oh maşallah Allah analı babalı büyütsün. stres de var galiba iki bebek birden. içiniz rahat etmeyecekse cildiyeye gidin bazılarının süreci uzuyormuş. kafayı takmamaya çalışın😞

• YCSE bunu yanıtladı.

huysuz__ Ay çok teşekkür ederim sonrasında geçeceğini bilmek bile iyi geldi 🥰 bende duyuyordum da yasayınca insan şok oluyormuş. Tekrar çıkması tek dileğim, teşekkürler 💗💗

glycnkrt çok teşekkürler 🙏gittim, değerler normal çıktı sanırım bekleyeceğim baska care yok.