7+0da kalp atışı duymak için gittiğim muayenede boş gebelik tanısıyla yıkıldım. Doktorum bir hafta daha bekleyelim dedi ama muhtemelen kürtaj olacağım. Tüp bebek olduğu için geç döllenme gibi bir umudum da yok açıkçası. Kendim ilaçla mı düşüreyim direk anestezili kürtaj mı olayım bilmiyorum. Bu arada çok yoğun çalıştığım bir işim var kolay kolay izin de alamıyorum haftaya cumartesiye planlı kürtaj mı olsam off çok karışık ve üzgünüm 😞
Tüp bebek, boş gebelik, kürtaj 😔
PinkyJelly ben aneztezili girdim cıktım 1 gun dinlendim işe başladım
Ebruyi sonrasında çok yoğun kanama ağrı vs oldu mu
PinkyJelly benimde tüp bebek oldum kalbi durdu kürtaj oldum
Üzülmeyin desem de bos biliyorum
Ama suan kendinizi düsğnün işden mecbur izin verecekler
Bebeginiz tutsada cok yogun tempoda çalısamazdınız zaten
Ben 2 kere sdet oldum sonra adet olmadım hamile kaldım mucize gibi
Sizde kürtaj olun ve adet görene kadar korunun bir adwt gördükten sonra korunmayı bırakın
Benim doktorum istersen hemen diger mbriyoları kıyalım dedi ben yok toparlanmam lazım dedim benim kürtajımda zor oldu 3 gün hastanede yattım ben korkutmak istemem ama
İyiki embriyoları koydurmadım mucizem kendi cıkıp geldi
Cey-cey ayy ne güzel darısı başıma olsun doğal yolla hamile kalmak istiyorum ben de artık çok yoruldum iki kez transfer oldum ve geride embriyom kalmadı sıfırdan başlamaya gücüm kalmadı 😔 masabaşı işim aslında ama psikolojik olarak çok yoruluyorum bir gün izin alsam işler yığılıyor hamile olduğumu söylememiştim iyi ki söylememişim, şimdi de sessizce kürtaj olmak istiyorum
PinkyJelly kurtaj ol canim 10 dk olup cikiyosun sonra da hayatina devam ediyosun regl olmus gibi oluyosun kendine evde dusurme islemini yasatma hem caninyanacak hem o parcalari gormek psikolojik olarak kotu etkiliyor
Freefam evet doğru gerçekten kaldıramayabilirim parça görmeyi 😔 çok etkilendim bu süreçten zaten 2,5 yıldır bir kez bile hamile kalamamışken ilk gebeliğimde bunu yaşamak zor bi deneyim oldu
PinkyJelly kanamam oldu 4-5 gun ılk 2 gun yogun ağrımda oldu ama 3 gün agrım oldu sonrasında yavasladı azaldı ben agrı kesıcı ıcıyordum belkıde ondan az oldu