Gulluuuuu Kubrakstr sağ tarafta öyle bir toplanıyor resmen karnım farklı bir şekil alıyor öyle çok canım yanıyor ve öyle yaptığı için çok kaşınıyor kaşıntıdan ağlıyorum artık valla çünkü kaşımamam lazım daha çok yırtılmasın diye 36+6 olduk zaman durdu sanki
Duysal Kubrakstr aynı şey banada oluyordu 34 haftalikken başladı nst de kasılmalar çıktı ve ilaç verdi doktor 36 37 haftayi görelim diye simdi 36 hafta oldum ilacı bıraktırdi artik ne zaman gelirse diye
Kubrakstr Duysal 5 gün önce nst ye girdim kasılmalar çıktı ancak düzenli olmadığından sanırım doktor birşey demedii . Sizin sık sık mı oluyordu?
Aksutilayda44 Kubrakstr merhaba bende 38+4 oldum benimde çok sertleşiyo karnım resmen yamuk oluyo karnımın şekli sağ tarafa çok toplanıyor sertlesince acı veriyor birazcık son 10 gün kaldı benimde 😂
ggmom Kubrakstr açılma da yoktu sancim da şu falan da gelmedi sadece nst de sancı çıktı şoka girdik acil ameliyat dediklerinde ama bebeğim de 39 haftayla uyumluydu belki ondan bilmiyorum
Kubrakstr ggmom benim bebişte öyle gelişimi ilerden gidiyor , şuan biraz rahatladım neyse ki azaldı kasılmalar
Kubrakstr Duysal bende de şuan bi azalma var neyse ki , daha hastane çantam bile hazır değil başladım hemen😁