Kubrakstr Kızlar 36 ya yeni girdik, dünden beri sürekli bebek toplanıyor bi yandan rahim kasılıyor . Yorulmadım da oturduğum yerden oluyor herşey. Bu kadar sık olması normal mi? Randevuma daha 10 gün var , tarihi öne mi çekmeliyim? 🥹
Fatmac Kubrakstr normal canım yarın 37 olacağım. 36 itibariyle bende de çok çok arttı bu hareketler sanırım bebecikler doğum hazırlığı yapıyor.
Haz28 Kubrakstr çok normal artık doğum pozisyonu almaya başlıyor bir de büyüdüğü için sırtı poposu bir yere gelince toplanmış gibi oluyor benim kızımda 36 haftaliktan beri sürekli sağ tarafıma gelip top oluyor sonra tekrar düzeliyor 😂
Nesli46 Kubrakstr ben 39 haftayım kendimi yorunca aksine hiç kasılmam olmaz oturunca başlar kasılma her gün dip köşe yapıyorum gelen giden yok canım telaşlanma😄
Aysemm44 Kubrakstr Yok normal benim halen öyle yer daraldığı için dönerken toplanıyormuş doktor öyle demişti 3 gün önce gittim
Aliye35 Çok normal telaş yapma canım bende 37+2yim. Benimde 36 da öyleydi sancı bile çıkmadı nstde. Hatta dün baya yukarı gelmişti bebiş. Duştan sonra tekrar indi. Bunlar normal ❤️
Kubrakstr Haz28 aynenn özellikle sağ tarafta oluyor ama tooplanma hariç ben rahmin kasıldığınıda hissediyorum hafif rahatsız ediyor ama can yakmıyor
Kubra4144 Haz28 ay benim de aynı poposu havada bazen o kadar yukarı geliyor ki canım fena yanıyor 🤭 36 olduk bizde sağlıkla gelsinler inşallah
ggmom Aysemm44 her bebek farklı ben de dönsün diye uğraşıyordum makat diye nstede sancı çıktı doğuma aldılar acil devam ederse kontrol şart
ggmom Kubrakstr 36+4 te aynı durumu yaşadım gece boyu beni uyutmadi toplanmaktan sabah kontrolüm vardı nst de sancı çıktı oğlumun da gelişimi iyi olunca doğuma girdim :)
dogurangaplumba Kubrakstr Canım tarihi öne çek derim yaşadıklarıma dayanarak özellikle regl ağrısı gibi bir ağrı olursa direkt git
Kubrakstr dogurangaplumba Yarın görüşeceğim sanırım sık oluyor çünkü , ancak ne belimde ne kasıklarımda bi ağrım yok. Adet sancısı gibi birşeyde hissetmiyorum 😐 Herkeste süreç farklı oluyormuş ama bilemedim. Doktor gel derse gidicem artık
ggmom Kubrakstr açılma da yoktu sancim da şu falan da gelmedi sadece nst de sancı çıktı şoka girdik acil ameliyat dediklerinde ama bebeğim de 39 haftayla uyumluydu belki ondan bilmiyorum
dogurangaplumba Kubrakstr evet herkeste farklı oluyor süreç ama sizler postlarda öyle oluyor böyle oluyor deyince yüreğim ağzıma geliyor Rabbim hepinize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim hepinize bebeğinizle hastaneden çıkmak nasip etsin inşallah 🤲🏼
Emel_aslan06 Kubrakstr normal artık sonlara yaklaştın heran dogurabilirsin hazırlıklı ol bunlara takılma yani kasiliyor acioo fln diye ins gününde haftasında sağlıklı bir şekilde gelir🙏🏻🤗