• Doğum
  • Kesisiz dikişsiz normal doğum

Kızlar hep hayalim kesisiz dikişsiz normal doğum yapmaktı özel hastanede çalışan bir doktoru takip ediyorum sürekli kesisiz dikişsiz doğum diye paylaşım yapıyor ona gitmeyi çok isterdim ama maddiyattan dolayı gidemiyorum şuan 32.haftadayım sizce bu şekilde doğum yapmak doktordan doktora değişir mi yoksa kişinin bünyesiyle alakalı bişey mi devlette hiç yırtılmadan doğum yapan var mı

gozdexx bence kişiyle alakalı birşey bende özelde yapmıştım kızımda kesi Attılar ister istemez

gozdexx bir sürü arkadaşım kesisiz doğurdu canım hepsine soruyorum ne yaptınız diye bazısı hiçbir şey yapmadı bazısı perine masajı hurma ahududu çayı vs bütün her şeyi denemiş. Pilates yapıp kolay doğuran da var kanama düşük riski olup 9 ay sadece tuvalete gitmek için kalkıp kesisiz doğuran da var 😂 anlamadım gitti bünye meselesi heralde

gozdexx bunyeyle alakalı bence birazda devlettede kesisiz dikişsiz doğum yapan var

Peki yırtılmalarda veya kesi atıldığında da çok acı oluyor mu hayal etmesi bile korkutuyor beni nedense

sanem678 bana kesi atıldı yırtılmada vardı uyuşturdukları için hiç acı ağrı olmadı ama uyuşukluk geçince illaki oluyor tabi 😊

gozdexx kesinlikle kişiyle alakalı kızımda ebe bana dedi sen dikişsiz de doğurabilirdin doğru ıkınamadığım için kesi attı diğer doğumumda dikişsiz doğum yaptım devlet hastanesinde ve sadece ebe vardı doktor yoktu yanımda

Gkce27 uyuşturmayı kişinin isteğiyle mi yapıyorlar yoksa her doğumda yapılması zorunlu mu

gozdexx kesik olmadı ıkınmaya bağlı yırtıklar oldu 4 dikişim vardı 2 haftada ayaklandım

gozdexx kesisiz dikişsiz olması doktora bağlı olduğunu düşünmüyorum ben üni hastanesinde doğum yaptım başımda tek bir insan bile yoktu kendi kendime doğurdum çocuk çıkarken aldılar sadece berbat bir yerdi içerden 2cm dikiş vardı sadece doktor bile olsa o yırtılmayı çokta önleyemez diye düşünüyorum