Kızlar evlendiğim günden sonra 1 hafta içerisinde 3 defa ela kullandım bir yandan da pcosum doktora gittim folik asit başlattı sizce hamile kalabilir miyim? Kalmak için ne yapabilirim?

Hulo2105 ilk evlendiğimiz zaman hemen olsun istememiştik ama 1 2 aydır düşünüyoruz ve istiyoruz aralıkta evlendik daha yeni evliyiz ama bu durum düzelir inşallah

cerennkyaa1 bende pkostum 7-8. Denemede hamile kaldım. Herkesin hastalık derecesi farklı kimisi yıllarca uğraşıyor kimisi kendiliğinden oluyor. Asıl sebep öğrenilmeli yani

Keşke başka türlü korunsaydınız ellayı senede 1 kez bile kullanmak insanın tüm dengesini bozuyor inşallah her şey gönlünüzce olur

Hulo2105 Ella harici hiç korunmadık o da ilk 1 haftada oldu çok kez denedik kendimi hamile hissettiğim bile oldu çoğu kez ama sonuç negatifti kan verdim onda da çıkmadı

Booksandcats sonradan öğrendim çoğu yan etkisini keşke kullanmasaydım diyorum inşallah düzelir 🙏🏻

cerennkyaa1 ella 6 ayda bir ya da senede 1 defa kullanılması önerilen bir şey, kullanmanız durumunda bir koruyuculuk sağlamadığı gibi vücudun bütün dengesini bozuyor.

cerennkyaa1 o ilaç öyle sürekli kullanabileceğimiz bişey değil ki senede bir kullanılır oda mecbur kalırsın öyle doğum kontrol hapı kullansaydin bari daha iyiydi gerçi kim ne derse desin Rabbim sana vericekse hicbiseyin de önemi yok verir inşallah sağlıkla hamile kalırsın strese sokma kendini 🌸

cerennkyaa1 kafayı takınca maalesef olmuyor bana da böyle derlerdi amannn der inanmazdım ama öyleymiş. Psikoloji çok etkiliyor

Lenay223 inşallah çok stres yapıyorum öyle belirtiler yaşıyorum ki hastaneye gidince doktor gebelik var mı diye tekrar tekrar soruyor yok diyorum kan testi yapıyoruz onda da çıkmıyor sanırım üzerine düştükçe daha çok beklentiye giriyor insan

cerennkyaa1 Daha aralıkta evlenmişsiniz ve başta da istememeişsiniz Mayıs ayındayız ne kadar çok denemiş olabilirsiniz 🙈 sonuçta gebe kakma şansı ayda bir kere oluyor daha çok erken olmamış olması çok normal herşey yolundayken bile bu süre normal moralinizi bozmayın çok kafaya takmayın akışına bırakın.

@cerennkyaa1 canım benim hiç korkma. Bende ella vb ilaçları çok kullandım ve kullanmadığım ay hamile kaldım. Folik Asite başlaman iyi olmuş, en önemlisi stres yapma asla. Bebişler hiç olmadık zamanda geliyor çünkü ☺️

1 haftada 3 kez ella kullanmanızın ne gibi bir gereği vardı anlamadım?

İlkinden sonra bir prezervatif falan alamadınız mı?

cerennkyaa1 isterseniz hergün 3 kez deneyin , sonuçta düzenli yumurtlama olanda bile ayda bir kez yumurtlama oluyor sizin deneme sayınızın bi önemi yok, sizin düzensiz olduğu için denk gelmesi açısından belli düzende ilişki olması gerekmiştir tabi . 1 2 aydır diyorsunuz belki de bir kere yumurtlamanız oldu dahaca, moral bozmak için çok çok erken. Benim hiç bir sorunum yokken 2 sene sonra oldu .