Htceakan0708 bende öyle düşünüyordum umutsuz bir şekilde ama Allah’a hep tevekkül ettim hiç ummadığım anda içimde kalmasın test yapayım dediğim anda çift çizgiyi gördüm 7 sene sonra tedavisiz 🤲🏻

Htceakan0708 Bence bu yönden düşünmeyin. Daha önceden burada bir yazı okumuştum aynı bu şekilde testlerine sürekli pozitif çift çizgi çıkmasını isteyen bir anne sonuç ne mi oldu çıkan bütün çift çizgiler sağlıksız gebelikte sonuçlandı. Onu gördükten sonra testi pozitif olarak değil de hamile olduğumu sağlıklı bir şekilde öğreneyim olarak dua ettim hep kan veya idrar önemli değil önemli olan sağlıklı olması gebeliğin kendinizi üzmeyin Rabbim gönlünüze göre versin en hayırlı en sağlıklı ne zaman nasip olacaksa o zaman olsun

Lütfen öyle düşünme hayatı akışına bırak o geleceği zamanı Allah vereceği zamanı biliyordur. Benim amh değerim 0.01 di erken menopoz dediler 7 yıl olmadı 2 tüp bebek başarısız sonra mucize oldu ve kendilign geldi çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim hala ben bile inanamıyorum Allah tan umut kesilmez 🌺

Masym34 ya isyanda etmiyorum çok şükür bir evladım daha var ama istek ya insan hep hayalkırıklığı yaşıyor 2sene olmak üzere 😢

Mediha26 Allah bağışlasın 💐 valla bende çevremde örneklendirme çok gördüm aslında her ay bi hayal kırıklığı yaşayınca üzülüyorum aslında kötü düşünmüyorum çok şükür bir evladım var Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin

CokCahilsinKeskeOlsen sadece çift beklemiyorum tabiki 7ay önce çift gördüm ama dış gebelikle sonuçlandı puan test yaptım negatif oldu diye öyle bir cümle kurdum aslında hep duam o yönde yani çok zor geçti dış gebelik süreci hem aynı şeyi yaşamaktan da korkuyorum her yönden stresli ve tedirginlik var aslında o yüzden belki de nasip olmuyor şimdilik diyelim en doğru zamanda nasip olur herkese umarm