Busraapaydn01_ 25+2’yiz kan sonuçlarımda troitim yüksek çıkmış ilaç kullanmam gerekiyormuş siz yaşadınız mı bu durumu eşim de araştırmış tiroit yüksek çıkması bebeğim gelişmemesine sebep oluyor vs diye canımı sıktı🥹
BADE38 Busraapaydn01_ Üzülme canım ilaç kullandiriyor doktor bende de yüksekti ilaç kullanıyorum dengeleniyor ve herşey çok güzel ilerliyor
Mervecimbidur Busraapaydn01_ ben bekarlığımdan beri tiroit hastasıyım şuan hamileyim canını sıkma ilacını aksatmadan kullanırsan hiçbişey olmaz Allah’ın izniyle☺️
Beyzakeles Busraapaydn01_ hic sıkma canını birşey olmaz daha yeni yükselmiş normali gebelerde 2.5 ilacla hemen düşer benim de hamilelikte yükselir ilk çocuğumda 9 ay kullandım doğum yapınca bıraktım şimdi yine hamileyim tekrar başladım 😊
Busraapaydn01_ BADE38 ay ne bileyim eşim canımı sıktı hemen bebekde zeka geriliği doğduktan sonra kemik gelişimini engelliyormuş falan
Yasminnnnn Busraapaydn01_ Bende troid hastayım bekarliktan kullanıyorum ilacı bir sıkıntı olmaz korkma ilacını düzenli kullan düşer kuzenimde aynı şekilde iki sağlıklı çocuğu var çok şükür için rahat etsin stres yapma
Pamukkokulum Busraapaydn01_ merak etme canım senınkı dusukmus doktora gıt ilaç versin bende ilaç kullanıyorum ona rağmen 4 den 5 e çıktı yıne doktora gıdecem dozunu yukseltecek
Eko93 Busraapaydn01_ benmde yüksek.cikmisti ben de başından beri ilaç kullanıyorum. İyi düşünün lütfen 🌸
Ozgis1s Busraapaydn01_ benimde 5.95 çıkmıştı 1 ay ilaç kullandım şu an 1.29 ama ilaca hamileliğim boyunca devam edeceğim tabiki , her ay da kan vermeye takip etmeye devam edeceğim. Korkmayın çoğu hamilelikte ortaya çıkıyor bu ilacı düzgün ve düzenli içerseniz hiç bir problem olmaz 🥰
BADE38 Busraapaydn01_ Ben iç hastalıklarına gittim canım doktor bana dediki ilaç düzeltiyor dengeyi sağlıyor o yüzden korkacak bişey yok korkulacak olan tiroit hiç dusmeyen tam tersi ilaca rağmen sürekli yükselen ki bunun bile tedavisi var öyle düşün
Sulearas Busraapaydn01_ bende ilk gebeligimom sonuna doğru kullandım sonra hızlandı canım yine ilaç kullandım tedavi jordum şimdi hamileyim tekrar yavaşladı yine kullanıyorum Allah’ın izni ile hiç bir sorun olmaz inşallah. Harika ve çok zeki bir kızım
Sude22 Busraapaydn01_ benim de yüksek canım başından beri ilaç kullanıyorum ama senin değerin çok yüksek değil bu değerler gelişim geriliği vs yapmaz korkma ilacını düzenli şekilde kullan hemen düzeliyor değer zaten
Pamukkokulum Ozgis1s canım sen kaç mg kullandın öyle çabuk düştü ben 50 mg kullandıgım halde düşmedi yukselıyo 5 kusur suan
Nurkose1 Pamukkokulum ben 100 mg 150 mg kullandım hala kullanıyorum gebelikten oncede kullanıyordum, ilk etapta dusmedikce doz arttirimi yapıyorlar , suan 100 mg sabit kullanıyorum
Ozgis1s Pamukkokulum bende 50 mg kullanıyorum aslında ama. Ben ilacı her sabah kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum diğer tüm ilaçlarımla arasına mutlaka 4 saat koyuyorum. Mesela demir ilacımı gece içiyorum vitaminlerimi öğleden sonra. Doktorum böyle söylemişti acaba o mı etkili oldu 🤷🏼♀️
Pamukkokulum Nurkose1 hmm senınkı yüksek dozmus demek bana da öyle verecek doktor pekı senin ilacın adı ne bıde yüksek doz ya rahatsız edıyo mu salı günü gıdecem bana da dozunu artıracak kesın