Simge16 pamukprensesim sağlıkla kucağınıza alın inşallah meryem ana otunu aktardan aldım. Sancılarım başladıktan sonra suya koydum ve meryem suresi açtım. Doğum bitince de sudan çıkarttım.
Nesibe_plt1 Simge16 ozmn ben de denerim inanarak yapacağım inşallah Allah yardım eder son haftalarım elimden geldiğince güzel düşünmeye çalışıyorum
Simge16 Nesli46 inanın dikiş kısmı beni de çok zora sokuyor şimdi ilki gibi enfeksiyon kaptırmamak için dikkat ediyorum
Nesli46 Simge16 ben baticonla pansuman yapıyordum hiç enfeksiyon ağrı vs olmadı eczaneden dikiş için yakmayan batikon diyerek alabilirsiniz
Simge16 Nesli46 ilkinde enfeksiyon sonrası hep batikonla temizlemiştim doğru şimdi tekrardan alayım öyleyse
Simge16 Tugce_12 ilk doğumda yanımda götürdüm 2. Doğumumda evde bıraktım doğum yapınca evde babama haber verdim sudan çıkarttırdım
Nesli46 Simge16 ben enfeksiyon beklemeden iyileşmesi hızlı olması açısından kullanmıştım gerçekten fayda sağlıyor
Yavru-kus Simge16 en son 36 haftalıkken 3400 dü şimdi 37 olduk yani ilkim çok kolaydı küçüktü çünkü 2700 doğdu ilk olduğu için dikişim olmuştu 2. 3300 doğdu dikişim olmadı inşallah Buda dikişsiz ve kolay olur 🤲🏻
Burcuaydmr Simge16 amin bende hep öyle dua ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin böyle güzel bir doğum bizlerde nasip olsun 🥰