Evet kızlar bebeğimle aynı bedende son günümüz. Birazdan hastaneye gideceğim. Doktorun dediğine göre yarın ama ben bugünde olabilir diye düşünüyorum. Normal doğumu başlatmak üzere hastaneye yatışım var 🥹 Hepinize dua eder dua beklerim. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım insallah❤️ Çok karmaşık duygular içerisindeyim. 2. Doğumum kızımı bırakıp gitmenin üzüntüsü de var. Doğum stresi ve korkusu da. Ama bebeğimi kucağıma alınca hepsi geçecek biliyorum. Dua edin suniye gerek kalmadan kendi sancılarım gelsin. Hiç sancı yaşamadım 🥹
40+4 Beklenen Gün Geldi(Aynı bedende son gün)
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 🌼
İlk dogumumda benimde sancım yoktu suyum bitmişti suni sancı vermişlerdi onunla dogum yapmıştım inşallah gerek kalmaz ama suni sancıdanda korkma hiç ikinci dogummuş hem hemenccik kavuşursun evladına Allah’ın izniyle 🧡
Ayyyy burnum sızladı 🥹 sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🙏🏻
Aygulbasak Öncelikle amin çok teşekkür ederim❤️ İlk gebeliğimde 0 acilma ile bebekte gelişim geriliği nedeniyle suni sancıyla başlatıldı. Tabii öncesinde rahmi yumuşatmak için ağızdan bir su verdiler. Bunda da çok heves ettim kendi sancılarım gelsin suyum gelsin diye ama bu haftaya kadar inat etti oğlum 😅 Nasip bakalım
elmaelmaelma Amin çok teşekkür ederim🥹 Hiç sorma doktor perşembe günü pazar yatış pazartesi doğum dediği günden beri ağlıyorum. Şimdi kızımı nasıl bırakacağım diye düşünüyorum. Dün ben seni çok özlerim diyordu 🥹🥹🥹🥹
Bende 40+4 bekliyorum hala