Kızlar bir post açtım test için o zamanda adetim 4 5 gün vardı bugün gene yaptım aticam görseli testten midem bulandı artık. Hayır bide ben dün kan verdim 0.36 çıkmasına rağmen bu şimdi gene yaptım. Dün gece İnternete okudum birine öyle olmuş 0.24 muydu 0.21 mıydı ertesi gün test yapmış silik çıkmış diye bende yaptım ama kendime kızdım negatif çıktığı halde kanda bu sabah gene yaptım ya kafama çok taktım bide çok umut ediyorum durup durup afedersiniz lavaboya gidip iç çamaşırima bakıyorum ödüm patlıyor adet olcam diye evde de test olunca dayanamadım 🫣

Bide hala bel ağrım çok var yaklaşık 5 gündür adet olacak gibi kasiklarimda yok. Yaa benim gibi olan varmiydi kanda negatif çıkıp testte sonra pozitif çıktı mı

Genellikle tam tersi oluyor canım test negatif gösterip sonra kanda pozitif olması çok daha yüksek sanki çok stres yapıyorsun gibi geldi bana ne zamandan beri çocuk istiyorsun canım

B-Y94 negatif cnm 😥 acele etme stres yapma olur Allahın izniyle

B-Y94 kan negatifse ngatiftir kuzum. Testtınde göremedim ama inşallah hayırlsıı olsun

Maalesef negatif dedikleri gibi kanda negatifse idrar silik bile çıksa önemli değil bazen idrara yansıyan hormonlar bile silik çıkarıyor çünkü

B-Y94 beta hcg kanda yükselir , kandan idrara karışır . Kanda çıkmadıysa negatiftir , idrar testine bakılmaz . Seni çok iyi anlıyorum , insan takıntı haline getiriyor , durmadan test yapası geliyor , sanki olması gerekte çıkmıyor gibi oluyor . Ben hamile kalmaya çalışırken her ay belirtim olurdu , hamileliğe yorardım, belirtim olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim . Sana tavsiyem kafanı dağıtacak bişey bul kendine , aşırı kafaya taktıkça olmuyor .