Kb4576 Kızlar eşime test almasını istedim aritmed almış 3 tane denedim ucude silik çizgi doğruluk payı nedir kuruma çizgisi olabilir mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kullananlar Bi bakabilir mi
rumeysa_mom Kb4576 yani teste bakılırsa gebelik var gözüküyor ama genellikle artimed testin yalancı pozitif çıkardığı söyleniyor bence bir erken gebelik testi deneyin inşallah herşey gönlünüzce olur 🌸
Zeynep4141 Kb4576 kesinlikle kuruma çizgisi olamaz çok net😂 hayırlı olsun inşallah kanda daha iyi sonuç alırsınız🥰
myavocado Kb4576 kuruma çizgisine çok benzemiyor, üç testte de hata olmaz bence hamilesiniz. Ayrıca çok da silik sayılmaz çizgiler, benim öğrendiğimde çizgi hayalet gibiydi sadece ben görebiliyordum 😅 yarın acile kan verin bence 🙏
Ecemss16 Kb4576 ııbu marka bende hep bole cıkarırdı cok yanılttı benı ama üst üste aynı markadan yapmadım hic 3te 3 aynı gün cıkarır mı bilemedim belkide vardır yanı keske 3 unu aynı gune değil birini yarına saklasaydınız da farkı anlardınız hem 🥲
Kb4576 Tugba3444 ay inşallah yarına kadar sabredebilirsem iyidir regli ağrım var adet olacağım zannediyorum ama olmayınca şüphe düştü içime günü gününe adet olan Bi insanım çünkü
Tugba3444 Bende de aynı olmuştu ve çizgim seninkinden daha silikti. Net var diyebilirim ama yine de kan vermelisin
Kb4576 rumeysa_mom bende bu yüzden korkuyorum İnternete yorumlarını okudum baya Bi yanlış çıkan varmış dedim herhalde buda yanlış 🫣
Kb4576 myavocado ya İnternete aritmed testler hakkında yorumları okudum baya Bi yazan olmuş yanlış sonuç gösteriyor kimisi yazmış teste su damlattım onu bile pozitif gösterdi diye tedirginim o yüzden 😄
myavocado Kb4576 olabilir tabi ama üçü de olmaz diye düşündüm ben, hayırlısı olsun biz olumlu düşünüp pozitif olalım ☺️
Kb4576 Ecemss16 heyecan yaptım normalde testte kuruma çizgisi dahi görmedim hiç böyle silik görünce ard arda yaptım üç beş saat arayla olmadı başka bir marka alıp denicem ve kan veririm ondan sonra bu markanın yorumlarını okudum ve sürekli su dahi damlatsan pozitif oluyormuş 🫣
rumeysa_mom Kb4576 siz yine de gönlünüzü ferah tutun bir erken gebelik yapın inşallah vardır bebiş 🥹❤️
Ecemss16 Kb4576 baska marka al bi erken bi kaset al bide öyle yap bakalım gene cıkarsa ztn kesin vardır gönlünce olsun🙏
Bebekk38 Canım bende bu testle öğrendim… Ve farklı bı çok marka denedim… Hamileyim çok şükür.. inşallah seninde vardır 🤰🌷
Mucizee80 Kb4576 kan vermenizi öneririm yada başka marka test yapın pozitif gözüküyor ama benim kanda pozitif olan hatta 478 olan değerimde artı med negatif çıktı 🤭
Sevvalll42 Mucizee80 bu test tam tersini gösteriyo ozaman var olanı yok gösteriyo yok olanı var gösteriyo 😅
BusZeyRas Kb4576 canım benim de pazar günü artımedle çıktım gayet ilk 1-2 dk da koyu çizgi çıktı ama adet günümün akşamıydı. Pazar akşam yaptım pzt kan verdim 120🥰 yanılmama payı da var yani