zeynep_c bende burda beklim 😄
lütfen sancınız nasıl başladı kısa da olsa yazar mısınız 🫶🏻
zeynep_c bende bir gün önce bel ağrısı vardı sadece belim kopacak sandım, ilk dogumumdu bilemedim. Ertesi gün öğleden sonra düzenli sancılar başladı 20 dakikada bir girdi önce sonra 16 dakikaya düştü. Bir anda 10 dakikaya düştü. Akşam üzeri gidelim dedik 3 cm açılma ile hastanede idik 😂 ertesi sabaha doğdu bebiş 🙏🥰
Ben ilk gebeligimde 41+3 deydim ve kasilmalarim dogum sancisi akliniza gelebilcek butun agrilari birden yasadim sonra hastaneye gittim yatisim yapildi acilma olmadi suni sancida vermediler kendi acilmasini beklediler 17 saat sanci cektim ölüp ölüp dirilmistim ama sonra 4 ıkınma sonunda bebegimi aldim kucagima butun acılarım o an yok oldu ve sanki onca saat ben agri cekmemisim gibi bebegimi gorunce 1 dakika icinde unutturdu bana butun acilarimi rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin bana nasip olmadi ama olsun 😊😊😊
Apple1993
yatışım yapıldı kızlar.. kasılmalar sancıymış
zeynep_c benim belimden kasıklarma vuran sancılar vardi birde kasılma çoktu bebek toplanıyodu
zeynep_c nasıl anladınız lütfen yazarmısınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yazmelegi_ evet benmde tarif ettiginiz gibi ama ishal agrısı gibi sanki
gencanne97 haftanız nedir en azından bi nst çektirin
Yazmelegi_ yarın kontrolüm var doktora gideceğim😍 umarım normal dogum olur 40.hadtaya girecegim
gencanne97 sağlıkla kavusun inşallah 🌸
Yazmelegi_ aminnn insallahh
Anneadayiii nasıl anlaşılıyor canım ya 🥹 benim de bel kasık ağrılarım çok fazla sağa sola denemiyorum kemiklerim ağrıyor alt tarafta kasıklarım kopuyor sanki bütün ağırlık asagıda karnım 2 hafta önce düştü ama ne nişan var ne su gelişi benim ağrılarım sabit hep ağrıyor artmıyor bugün 40 olduk anlamıyorum da bşey. NST de düzensiz sancı çıkınca doktor alttan bakmıyor da açıklık var mı diye yarın kontrol var 🥹
Yazmelegi_ hepsi bende de var bayağıdır ama artmıyor sabit ağrılar canım 40 oldum bugün doktor düzensiz sancı olunca NST de açıklık var mı diye de bakmadı nasıl anlıcam ben herkese göre degısıyormuş 🥺
zeynep_c ilkte benimde rahatsız edici ama can acıtmayan bel ağrım vardı uzanınca daha çok ağrıyordu akşama doğru kasıklarıma vurmuştu ağrı aynı gün içinde doğumum oldu ama bel ağrısı geceden sabaha kadar sürdü bende sonra öğlen saatinde kasık ağrısı sonra gerçek doğum sancıları geldi akşam 7 de kızım kucağımdaydı🥰39 haftayım şimdi gene o ağrıları bekliyoruz bakalım😄❤️
Selma2412- sancılar düzenliydi benim o zaman bakmisti, dakika tutun sancılar geldikçe düzene bindigini anlarsınız zaten mesela benim 10 dk da bir geliyordu biraz sürüyor geçiyordu
Selma2412- benim düzenli idi sancılarım ve 34+2 de dogdu oğlum biraz doğumu başlatacak şeyler dene bakalım canım hurma ye ördek yürüyüşü yap, banyon küvet mı bilemiyorum ama suyu doldur sıcak suyu otur içine açılma için iyi olur :)
zeynep_c hadi maşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına al canım Rabbim yardımcın olsun 🙏☺️
Yazmelegi_ anlayamıyorum ki canım sürekli var ve sabit ağrılar ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum dayanılmıcak gibi olursam ancak. Yarın kontrol var bakalım doktor ne dicek
Anneadayiii deniyorum canım 37 biter bitmez başladım ama 40 doldu ağrılar dışında bir gelişim yok