Hilallaylizz busraaa10 sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağına alırsın insallah benim de az kaldı geriliyorum 🤷🏼♀️dua et bize de
busraaa10 Hilallaylizz ayyy hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar nasıl olcak hiç bilmiyorum aşırı tırsıyorum sezaryenden 🥲😂 hiç ameliyat olmadım daha içim ılık ılık oluyor aklıma geldikçe
Hilallaylizz busraaa10 amin insallah canım 😂brandayi muşambayi yırttıcaklar 😂limon gibi bizi sıkacaklar 😂😂😂portakal gibi soyacaklar kâğıt gibi yirtayacaklar
busraaa10 Hilallaylizz kaç gündür dilimde o şarkı hasjaj önceden eğleniyordum gülerdim şimdi korkuyla dinliyorum jajaajaja
Hilallaylizz busraaa10 😂yine eğlen bacım boşver kendimizi kessekte o bebek çıkacak 😂bizi yirtsalarda çıkacak yani eğlenerek dinle
251211 Hilallaylizz onda ne var bacımmm sende ağlııııcan anaaa onu da biz diyek 🤪🤪😁😁 deliriyorum yavaştan yemin ederim 😁
Hilallaylizz 251211 😂korkunun da ağlamanın da ecele faydası yok napalim yani 😂orda mı kalsınlar çıkacaklar hem kendisi ağlayacak hem bizi hemfe anamız ağlayacak
anneolmak_icin Ağır grip geçiriyorum 19+3 günlüğüz uyuyamıyorum kızlar hapşırıyorum sürekli ateş basıyor acilde gitmedim ilaç vermezler diye ..
Hilallaylizz anneolmak_icin vermiyorlar maalesef rabbim şifa versin insallah bal sıcak su limon iç bazen zencefil limon bal iç biraz tarçın at günde bir defa içebilirsin 🤷🏼♀️
251211 Hilallaylizz heran doğurcam psikolojisi bitiriyor sürekli kendimi dinliyorum gerçekten bu durum çok yoruyor 😩😩😩 ikilemde bırakma ya çık ya dur 😩😩😩
anneolmak_icin Hilallaylizz teşekkür ederim kuzum evde yapıyoruz bişeyler ilk gebeliğim sekiz yıl sonra korkuyorum her an eşimde yanımda değil uyku falan kalmadı 🫣🥹
251211 Hilallaylizz 36+3 kızım doğum kanalındaymış doktor doğumun heran başlayabilir dedi ağrılarım var bi yandan korkuyorum şeker tansiyon olduğu için zaten 38 de alcaklardı
mom-2024 Hilallaylizz zor olmaz mı ya bence anne olmak delilikk düşünsene nefes aldığın sürece hep evladın için endişe ediyorsun hep aklın onda Allahım bu sorumluluk çok zor olacak diyorum daha doğmadan ödüm kopuyor bişey olacak diye 🥹
Hilallaylizz anneolmak_icin stres yapma o zaman kizzz pozitif oll grip bu ben 6 kere oldum 😂öldum öldüm dirildim Allah büyük geçer aşko stresle kendini yersin hiç biseycik olmuyor grip bebeğe geçmiyor
251211 anneolmak_icin geçmiş olsun kendini strese sokma bu durumda bende erken haftalarımda covid geçirmiştim ateşini takip et yükselirse bekleme yinede bi görün doktorlar ona göre tedavi başlıyor :)
Hilallaylizz mom-2024 aynen her gece kime benzeyecek nasıl bişey olacak nasıl ağlayacak zor ama annelik güzel diye düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bütün hamileliğim boyunca hep olmayanlara dua ettim rabbim kimseye evlat hasreti göstermesin
mom-2024 Hilallaylizz aminnnnn rabbim isteyen iyi anne baba olacak insanlarada nasip etsin. Daha içimizde kıpırdarken nasıl mutlu ediyorlar bizi doğduktan sonraki mutluluğumuz paha biçilemez olacak 🌸
Hilallaylizz 251211 bende de ağrı var her an diyorum ahanda geliyor 😂ama öyle kolay çıksaydı ohooo öyle kolay lokma yok diye düşünüyorum