mom-2024 Hilallaylizz kadın olmak ne zor şey ya doğumdan sonrada bir sürü sıkıntı biz ne zaman rahat edeceğiz 🥹😅
Hilallaylizz mom-2024 en büyüğü doğumdan sonra başlıyor 😂arkadaşım alt katımda doğum yapmıştı suratıma bakıp bakıp knka çok zor diyor 😂 çocuk bakmak çok zor sanki geri dönüşü var ya 😂bir kere yaptık dönüşü yok
Merve-betul Hilallaylizz dün akşam uyuyamiyo diye artık yalvarıyordu nolur git de yat artık diye sabah diyoki sen bilmoyonmu benim uyuyamadigimi sesten diye bende dedimki gündüz yapamıyorum halimi görüyon yemeği bile zor yiyom gece baeinuyuyolar yaaya calisiyoeim senin ürünü evinin işlerini gelip belediye mi yapacak mecbur gece yapıyorum dedim sustu küçükle markete yolladım şimdi buyukde ywni uyansi
mom-2024 Hilallaylizz zor olmaz mı ya bence anne olmak delilikk düşünsene nefes aldığın sürece hep evladın için endişe ediyorsun hep aklın onda Allahım bu sorumluluk çok zor olacak diyorum daha doğmadan ödüm kopuyor bişey olacak diye 🥹
Hey_makaron Hilallaylizz maalesef eşim yurt dışında calisiyor, bayrama gelicek , doğuma gelemiyecek, tek destekcim ailem başka kimsem yok düşündükçe ağlamak geliyor içimden, keşke yanımda olsada bogsam darlasam😊
Hilallaylizz Hey_makaron olsun bişi olmaz hersey gelip geçecek benim de ona bakarsan gurbetteyim annem gelecek 10 15 gün kalacak dönecek eşim desen işe gidicek tek başıma kalacam Kayınvalidemin çok önemli 😂ineği bahçesi var bırakamıyor aklıma geldikçe sinir oluyorum zaten eltime 40 gün bakmış bana da bahaneler uyduruyor napalim bunlar için kendimizi üzmeye değmez ailen var şükür yanında ben yapayalnız kalacam düşünüyorum ama üzmek de istemiyorum kendimi 🤷🏼♀️
Kocagoznurrrr27 Hilallaylizz Uzun aradan sonra bir bel ağrısı ile uyandım bacım yani böyle bişey yokk kitledi beni bıraktı.
Hilallaylizz Babymom07 valla ben hamileliğin başından beri uyuyamıyorum millet diyor biz hamileyken gözümüzü açamıyoruz benim ki de kapanmıyor 😂uykusuzluktan gözlerimin altı torbacilsra dönmüş
Babymom07 Hilallaylizz bende gündüz uyuyorum gece ayaktayım ama aşırı fazla uyumuyorum nedense dönerken bile uyanıyorum artık hafifleşti uykum kişiden kişiye değişiyor demek ki😅
251211 Hilallaylizz 36+3 oldum o kadar değişiklik hissediyorum ki bünyemde bi de erken doğum olcak duygusallık tavan yapmış durumda uyku nasıl bi hissiyat onu da unuttum ben ben değilim 😁
251211 Hilallaylizz ayy sağlıkla doğsunlar yeter ki en azından uykusuzluğumuz elle tutulur bi yani olcak böyle boş boş durmayız razıyım ben 😁😁😁
Hilallaylizz 251211 kizzz o bile çok geriyor beni 😂10 gün sonra ciyak ciyak ağlayacak diyorum napcam ben 😂
251211 Hilallaylizz onda ne var bacımmm sende ağlııııcan anaaa onu da biz diyek 🤪🤪😁😁 deliriyorum yavaştan yemin ederim 😁
busraaa10 Hilallaylizz Salı günü sezaryen günü verdi doktorum ilk gebeliğim heyecan korku bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum 🥲😍 uykularım kaçıyo düşündükçe 😂
Hilallaylizz busraaa10 sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla kucağına alırsın insallah benim de az kaldı geriliyorum 🤷🏼♀️dua et bize de