Ozlemtna Çok bitkin ağrılı zor yürümeli devam ediyoruz sağlıkla gelsinler zamanında gelsinler inşallah sizin nasıl geçiyor 🤰😄
Mer3459 Ozlemtna aynıyım canım ben de zor yürüyorum aşırı nefes darlığım var çok zorlanıyorum kasıklarıma aşırı baskı yapıyor 🥹
Miniktosbaa Ozlemtna haftamız aynı sizden farkım yok dediğiniz gibi günün de ve sağlıkla gelsinler inşallah rabbim ne kadar gebe varsa hepsine bi avazda kurtulmayı nasip etsin içinde bana da inşallah yatıp kalkıp böyle dua ediyorum 😄
Ozlemtna FATMA0334 çok kötü yanı 36. Haftaya hayırlısıyla gelseydim diyorum ağrılar çok zorluyor baskı var korkuyorum 😥
tubaysima 35+3 Artık çatı kemiği sızlaması sıklaştı Yatakta sağdan sola zor dönüyorum 🫠 yürüyüş hareket sıkıntı yok ama tısıl tısıl panda gibiyim 🤩
Ozlemtna tubaysima sizin bizden ilerde ben yürüyemiyorum çok uzun soluklu ve agri baskı yani 36 olsaydım Bi diye dua ediyorum korkuyorum hayilrisi hepimiz için sağlıkla gelsinler😇
Yell tubaysima çatı kemiği sızlaması nasıl oluyor bende 32 haftadayım bebek hareket ettikçe vajina yanma ağrı gibi şeyler oluyor bununla ilgisi var mı sizce ? 🫠
Ozlemtna Miniktosbaa Amin inşallah Rabbım hepimizi zamaniyla Bi avazda kurtarsın gerçekten çok zorlanıyorum 2. Gebeligim ama ilki böyle zor geçmemişti bunda çok agri yaşıyorum baskı Bi yandan bebek aşağıda gibi değişik 😢
Miniktosbaa Ozlemtna banada bebek aşağı da dedi doktorum benim 4 cü gebeliğim kaza kurban 🥴gebe kaldım artık rabbim olmayanlara nasip etsin bizden geçmiş
555eeee67 Ozlemtna 32+4 sonuncu defa 28.haftasinda gittdim doktora bi skntim yok da yine gitmelimiyim bilmiyorum
Momcrn Bende 32ye yeni girdim geçen hafta kontrole gittim kilosu 1900 dedi çok fazla dedi kızlar sizin bebişler kaç kilo bana çok fazla gelmedi 2.gebelik zaten 38 haftanın sonun da sezeryana alıcam dedi sizce de çokmu acaba yani 2kilo diyelim biz ona
Ozlemtna Momcrn ben yarin gidicem kontrole bakalım kaç kilo olmuş 30 haftada 1580 gr demisti sizin bebeğinize olması gereken aralıkta diyr biliyorum ama tabi doktorunuz daha iyi bilir
Sermec27 Momcrn bence ideal ben 32+6 da gitmiştim 1920 gr di doktor 4 5 gün geride demişti yani 32+1 le uyumlu sizin 32 de bu kiloda olması çok normal bence
Dlar Momcrn bende 31 de gittim canm benimde tam 2 kilo çıktı babada normal gibi ama çok demişdi haftaya yine gidicem bakalım ozaman netleşcek
Afesfi Momcrn valla canım benimki 34+2 haftalık 3 kilonun üstünde iri bi bebiş dedi doktor 2 hafta önden gidiyor gelişimi dedi
555eeee67 Ozlemtna vallahi canm 28 haftamda gitmişdim son defa doktorm çağırmıyo bile çağırda bile bizimkiler öyle geri kafalı ki kaynvadem falan sık sık doktoromu gidilir diyor🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Fasulyeninhikayesi Ozlemtna 32+4 den slm Bizdede durumlat kısıtlı kaburgam batio o beni yatarken otururken cok zorluyo ayrica cati kemiklerim agrio yürümek falan zor gelio kasik agrisi oluyor donmek is yapmak zaten zor sekerim var insulinli hamilelik geciriyorum ayrica kan sulandirici ignelerim de var ama az kaldi onemli olan saglikla gelsin bebeklerimiz bunlar gecici agrilar 🤲🏻🤰🏻💙
Ozlemtna Fasulyeninhikayesi öyle tabiki önemli olan sağlıklı gelmeleri sadece bukadar agri olması ara ara endişelendiriyor bebeğim aşağıda bide o yüzden de korkuyorum zamanında sağlıkla dogsunlar duam bu yonde bu gunler unutulur😇
Skrnysn Fasulyeninhikayesi Bende aynı sen gibiyim belimden kalçama vuran ağrı çatı ağrım var hareket etsem yürüyemiyorum resmen topallıyorum bazen doktorunuza danıştınızmı bu konuyu bende bahsetcem de daha gitmedim normal mi yürüyüş yap diyolar ama yapınca hiç kalkamıyorum
Ozlemtna tubaysima öyle tabik ama şuan olması erken doğum olacak kuvoz filan korkuyorum inşallah zamaniyla gelir ya Rabbım hepimizi Bi avazda kurtarsin🥰