Nurbozdag08 ilk hamilelik mi?
İzmir kemalpaşada olan var mı doğum için
Nurbozdag08 türkan özilhan da iyi diyecektim ama onlar ilk gebelikte bakmıyorlar normal dogum yok cünkü😏 çiğli iyi sanırım devlette
2bebekannesi3542 hastane seçimi çok zor ya çiğliye de gidebilirsen deneyeyim Kemalpaşa en yakını aslında bura da iyiymiş de bilemedim diğer yerler hep uzak kalıyor aniden olsa bucaya yetişemem mesela en yakın olması daha mı iyi sizce o yüzden
Nurbozdag08 kemalpaşayı kapsamlı bulmadığınız icin mi istemiyorsunuz? Aslında ilce hastaneleri cok kalabalık degil belki daha rahat edersiniz
2bebekannesi3542 küçük olduğu için güvenemedim evet ama tek odalı odalar oluyormuş sanırım bugün öğrendim onu da . İlçe hastanesi ve çok hasta olmadığı için çok iyiydi ilgileri falan doktorum da iyiydi ama küçük ya doğum ekipmanları var mı yok mu bilemiyorum onu da gittikçe öğrenebilirim sanırım
2bebekannesi3542 risk görünce mesela direk araştırma hastanesine gönderiyorlarmış bakmıyorlarmış düşüklere falan öyle de duymuştum ondan dedim Buca daha kapsamlı daha iyi olabilir diye düşünmüştüm ilk hamilelik olunca da korkuyorum
Nurbozdag08 eğer doğumda bir sorun olmazsa zaten en rahat yakın hastanedir bence.. ekstra bir durumda mutlaka küvez vardır mesela.. bence rahat ettiyseniz aynen devam edin. Ben bucayı yıllardır sevmiyorum, kalabalıktan cok yabancı uyruklu kalabalıgı var artık orada..
Nurbozdag08 muhtemelen şehir hastanesine yönlendiriyorlardır. Orası da normal dogumda güzel sezaryende kötü mesela
2bebekannesi3542 evet dediğiniz gibi Buca çok kalabalıktı 10 kişi birden odaya girdi doktor benle ilgilenemedi ama yakındaki hastane tek tek alıyor ve ilgileniyor. En iyisi Salı buradaki hastaneye gideyim ama doktor neden bucaya gidip ikili tarama testi yaptırdın derse, kabul etmeme durumu var mı acaba beni tekrar.
Nurbozdag08
Bende Kemalpaşadaym burdaki hangi doktora gidiyorsunuz
Nurbozdag08
Yok ikili tarama testini burası yapmıyor zaten sadece araştırma hastaneleri yapıyor o yüzden birsey demez onun için oraya yonlendirmis olması lazım zaten
Gulsumd süheylays gidiyordum da bucaya geçtim ya ora daha kapsamlı diye . Ama Süheyla hanım da çok iyi bence Yüceli hiç beğenmedim
Nurbozdag08
Aynen Süheyla hanım daha iyi Yücel beyi hic sevmedim bende
Nurbozdag08
Buca Kemalpaşa ya yakin mi peki oranın doğumu nasıl bilginiz var mı
Gulsumd çok yakın değil aracın varsa gidip gelmen daha kolay olur orada yaptı bir arkadaşım gayet memnun kalmış bakalım inşallah güzel olur neredesin kemalpaşada
Nurbozdag08
Teşekkür ederim siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz bucadaki doktorunuzdan
Nurbozdag08
Sekiz Eylül mahallesinde oturuom havuzun arka tarafında kalıyor
Nurbozdag08 merhaba bende kemalpaşada oturuyorum devlet hastanesinde doğum oluyor