hilalldal bizde 1 yıldır çocuk iştiyoruz geçen haziran ayında ilk kaldım 6+ haftalıkken düştü parça kalmış kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 2 ay sonra tekrar olursunuz dedi ağustos da kaldım bu sürede ben önceki düşüğün nedenini araştıyordum interfiliteye göründüm tıbbi genetik test yaptırdım çok şükür kromozomlarda bi sıkıntı çıkmadı çıksaydı doktor dedı tüp bebek olur başka olmaz dedi kanda heterozigot pıhtılaşma çıktı bende bu arada ben 10+ haftalıktım kese var ama hala kalp atışı yoktu boş gebelik dedi bi doktor diğeri yolk kese yok dedi en son başka bi doktor mol gebelik dedi yıkıldım gerçekten 1 yıl yasak tekrarlama olma ihtimali yüksekmiş beta çok yüksektı tekrar kürtaj oldum her hafta beta yakını yaptım 4 ayda anca düştü bazı yerlerde okudum 6 ayda yapılıyormuş bizde Allah’a ısındık denedık mart ayında oldum iğneye ve aspirin başladık ama o da 5 haftalıken düştü kimyasalmış gerçekten Allah hepimize sabır versin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu ayda denedik olmadı nasip vardır bir bildiği