Cosimaniehaus benimki de öyle bir şey sanırım ama bir heyecan yaptım 🥹
12+2 de bebeğin hareketi hissedilir mi
doğru evet nabız atması giibiydi gerçekten haklısınız benim de ilk gebeliğim o yüzden çok dinliyorum kendimi her harekete bir anlam yüklüyorum sanırım🥰🥹
_ozlmm 12. Haftada 10 gram bebeğin mi kımıl kımıl gezdiğini hissettiniz?
10 gram
kardelen54 doğru evet sanırım öyle bir şey ben fazla anlam yükledim 🥰
Hıım çok mantıklı aslında benim de haftaya randevum var soracağım doktora
Sumeyyesunar 20. Hafta bitti bizim şimdi içerde hoplayıp zıplıyor sanki😅 ben de başlarda heves ediyordum dokunup hissetmeye çalışıyordum sürekli karnıma bakıyordum. Gerçi hala bakıyordum:) karnımı açıp dalgalanmayı izliyorum hareket ettikçe çok güzel oluyor😅
Maşallah 🤩 benimki nabız atması gibi oldu ve uzun sürdü. Diğer arkadaşların dediği gibi rahmin gelişmesi ya da bağırsak hareketi olabilir yaşadığım. Hayırlısıyla yavrumun hareketini de hissederim inşallah 🙏🏻
Cosimaniehaus yaa yerim onuu çok güzel bir histir eminimki🥰. Benim de elim sürekli karnımda bir an önce ilk teması kursun istiyorum benimle 🥹❤️
Sumeyyesunar Darısı başınıza inşallah😊 🙏🏻 sağlıkla alın kucağınıza🌸
Sumeyyesunar kan basıncı arttığı için damarlarda atan kan kalp atışı gibi hissediliyor o kadar küçük bebeğin hareketi hissedilmez çünkü bebek yaklaşık 15 gram falan :(
Sumeyyesunar bende hissettim 12-13 haftamda seyirme gibi minik minik kalp atışı gibi ama kimse inanmadı mümkün değil dedi ben biliyorum bebişimdi o 😂
Sumeyyesunar evet hisedilir bende 11-12. Haftalarda hissetmiştim çok minik bi şekilde pıtır pıtır atıyodu 🫠😍💞
Kızlar hisetiginiz bebek değil göbek deliğin az aşağısında hata orda hisediyirsunuz o bebek değil o göbeğiniz atiyo ona dikkatli baktiginzda o bende hep öyle zannediyordum ama bebek değilmiş benm ikinci gebeliğim ve şuan 19+2olduk hala hisetmiyorum 😊
Sumeyyesunar 🤭 insana öyle geliyor ilk zamanlar sürekli dinlediğimiz için kendimizi galiba. Sdjdjdjd ben 5 haftalıkken filan hissettigimi iddia ediyordum 😅 sanırım bağırsak hareketi veya kasların gerilmesi tarzı şeyleri bebek hareketi diye yoruyoruz. Gerçek manada ilk hareketini ben 22. haftada hissettim, gerçekten hissedince anlıyorsunuz önceki hissettiklerinizin bebiş olmadığını 😊
Anneler hisseder bence siz ne hissediyorsanız oda odur😊