Sumeyyesunar Merhabalar, yaklaşık 10 dakikadır tam göbek deliğimin altındaki kısımda kalp atışı gibi hareket hissediyorum bebeğin hareketi mi acaba🥹
Cosimaniehaus Sumeyyesunar ben ayırt edemiyordum bağırsaklarımın hareketidir diye düşünüyordum. 18 haftalık gibi hissetmeye başladım.
Sermec27 Sumeyyesunar o kadar erken bebek hareketi olmaz özellikle ilk gebelikse 3 oğluma da 45 kiloyla hamile kalmıştım çok zayıf hamile kalmama rağmen ilk oğlumu 18 de ikinci oğlumu 16 da üçüncü oğlumu 15 te hissettim ve ilk hareket 10 dakika sürmez 1 kac saniye çok hafif kıpırtı olur o kadar o hissettiginiz şeyi üç oglumda 9. 10. haftalarda itibaren hissetmeye başlamistim gebelikten dolayı oluşan nabız atması hissettiginiz 🥰
1931 Sumeyyesunar rahimdeki damarlar kalınlaştığı için damarın atmasını o şekilde hissediyormuşuz bana doktorum böyle söylemişti
_ozlmm Sumeyyesunar ben ikinci gebeliğim de 12.haftam da hissettim bi an otururken içimde balık kayar gibi oldu sonra elimi koydum bekledim bekledim elimin ısısına doğru yine kayan bir şey oldu ve kımıl kımıl gezdiğini hissettim bağırsak değil bebekti yani bağırsak daha farklı oluyor ayırt ediliyor hatta doktoruma anlattım evet hissetmiş olabilirsin deneyimlisin artık demişti o haftadan beri de hissettim tabi düzenli hissedilmiyor bazen iki gün hissetmiyorsun sonra hissediyorsun ama yaklaşık iki haftadan sonra düzenli hissetmeye başladım şuan 19 haftalık bir haftadır falan tekmelerini de hissediyorum
Sumeyyesunar Sermec27 doğru evet nabız atması giibiydi gerçekten haklısınız benim de ilk gebeliğim o yüzden çok dinliyorum kendimi her harekete bir anlam yüklüyorum sanırım🥰🥹
kardelen54 Bebek orda değil ki henüz kasiklarinda orda hissettigin bağırsak hareketi bende de oluyor bazen en erken 16 hafta da hissedersin oda 2.gebelikse ilk geb2liklerde 20.haftayi bulur
Sumeyyesunar _ozlmm Maşallah 🤩 benimki nabız atması gibi oldu ve uzun sürdü. Diğer arkadaşların dediği gibi rahmin gelişmesi ya da bağırsak hareketi olabilir yaşadığım. Hayırlısıyla yavrumun hareketini de hissederim inşallah 🙏🏻
Cosimaniehaus Sumeyyesunar 20. Hafta bitti bizim şimdi içerde hoplayıp zıplıyor sanki😅 ben de başlarda heves ediyordum dokunup hissetmeye çalışıyordum sürekli karnıma bakıyordum. Gerçi hala bakıyordum:) karnımı açıp dalgalanmayı izliyorum hareket ettikçe çok güzel oluyor😅
Sumeyyesunar Cosimaniehaus yaa yerim onuu çok güzel bir histir eminimki🥰. Benim de elim sürekli karnımda bir an önce ilk teması kursun istiyorum benimle 🥹❤️
Ramercan Sumeyyesunar kan basıncı arttığı için damarlarda atan kan kalp atışı gibi hissediliyor o kadar küçük bebeğin hareketi hissedilmez çünkü bebek yaklaşık 15 gram falan :(
Mesen Sumeyyesunar bende hissettim 12-13 haftamda seyirme gibi minik minik kalp atışı gibi ama kimse inanmadı mümkün değil dedi ben biliyorum bebişimdi o 😂
_Annemmm4 Mesen banada herkes erken diyodu ama yokkk anneden iyi kimse bilemez o kızımdı biliyorum 🥹💞
_Annemmm4 Sumeyyesunar evet hisedilir bende 11-12. Haftalarda hissetmiştim çok minik bi şekilde pıtır pıtır atıyodu 🫠😍💞
Didemmma Kızlar hisetiginiz bebek değil göbek deliğin az aşağısında hata orda hisediyirsunuz o bebek değil o göbeğiniz atiyo ona dikkatli baktiginzda o bende hep öyle zannediyordum ama bebek değilmiş benm ikinci gebeliğim ve şuan 19+2olduk hala hisetmiyorum 😊