• Öneri
  • TECRÜBELİ ANNELER hastane çıkışı

Sezaryen ya da normal doğum sonrasında hastaneden çıkarken ne giyilir? Dikiş falan olursa diye elbise, etek mi giymek daha iyi yoksa pantolon da sıkıntı olmaz mı? Bir de beden olarak kilo doğumdan sonra hemen farkeder mi, yoksa doğuma gittiğimiz bedenimiz olur mu çıkarken de bilemedim

ysysys sorum saçma gelebilir ama son haftalarda çok fazla mantık beklemez bence kimse😅😅

ysysys tesettürlüyüm, pijama takımımım üstüne ferace giydim çıktım 😂 sezeryan sonrası yürümeye mecalim yoktu kıyafeti asla düşünmedim😂 ama elbisede rahat olabilir tabi😅

ysysys 1 günde bedenin hemen kücülmüyo asko aldigin kiloya bagli birazda hastaneden cikarken de kendini nasil rahat hissediyosan onlari git istersen lohusa takiminla cık dikis olursa istersen yanina normal kiyafet al giyin sonuc genel olarak araba ile eve dönüyorsun

ysysys ben elbise giydim. Popomda koca bezle pantalon giyemezdim. En rahatı elbise.cok değişmez kilon.

ysysys ben xxl bir eşofman altı almıştım onun üzerine de evdeki eşofmanımın üstünü giysin iki doğumumda da öyle çıktım hastaneden. Nasip olursa Temmuz sonu gibi tekrar doğum yapıcam yine onları koyarım çantama

Eğer giydiğiniz Tayt veya pantolon çok dar değilse ve beli lastikliyse aynı kıyafeti giyip çıkabilirsiniz. Ben kapalı olduğum için tunik takımım vardı üzerimde, aynı kıyafetle çıkış yapmıştım

ysysys ben tesetturlüyüm ay ilk doguma giderken hamile taytım ve tişört giyip üzerime ferace almiştım sonra zaten gider gitmez cikardim onlari hastaneden cikarkende yine taytımı tısortümü feracemi giyip cıkmıstım feci rahattim girerkenden cıkarkende ahahahah herke nasil rahat hissederse bir bakima bir de öyle kiloda cok bir oynama olmuyir ya bende sadece 5 kilo gitmisti ama karnim oyle hemen gitmedi tabi

Cevaplarınız için teşekkür ederim ben de ferace ya da elbise giyeyim öyleyse😅 pantolonlarım şimdi olmuyor zaten bir de az bi kilo verme ihtimalim var diye kendimi sıkmayayım

ysysys pijamamın üzerine sabahlık giydim çıktım en rahatı 😂

ysysys yok sanki hiç doğurmamışsın gibi kilon. Ben pijama üzerine kaşe giyip çıktım ;)