Merhaba kızlar bebeğimin kafası en başından beri önde gidiyor herhangi bir sıkıntısı yok ama en son doktora gittiğimde 36+5 haftalıktık ve kafası 38+4 çıktı doktor böyle devam ederse normal olmaz dedi. Bende bebeği riske atmak istemiyorum sezaryen istiyorum ama bunca zaman normale odaklamıştım kendimi sezaryenden de korkuyorum bu durumu yaşayan var mı süreciniz nasıl ilerledi merak ediyorum 🥲
Bebeğin kafası büyük sezaryen
elifklc bana kesin bir şey demedi devam ederse normal olmaz dedi sadece siz devlete mi gidiyorsunuz özele mi? Bana devletteki doktor öyle dedi ama izne ayrıldığı için başka doktora gideceğim oda normale zorlarsa diye korkuyorum bebeğimin hareketleri de az ve karnım çok yukarıda hiç inmeye niyeti yok gibi :(
Zynpsr1 ben özele gidiyorum en başından beri. devlette sanırım sezaryeni çok zorunlu bi durum olmadıkça yapmıyorlar öyle duydum hep. ama siz bence gideceğiniz doktorla konuşun isteğinizi belirtin. bende ilk doğumum olduğu için hiç zorlamak istemedim sezaryen olacağım. kasılmalarım oluyor benimde bakalım ne zaman gelecek bebiş bekliyorum 🥰
Zynpsr1 İlk gebeligimde 3 haftaya yakın önden gidiyor demişti doktor sezaryen olmuştum ama sanıyorum kocaman kafa hiçte öyle değil gayet normaldi kafası ama benim çatım dar açılmam olmadı doguramazdim zaten eğer normal istiyorsan çatı kontrolünden sonra karar ver
MinikLokumm riske atmak istemiyorum çatı kontrolü de yapılmadı bilmiyorum ne zaman yapacaklar suan 37+2 olduk