Ssdssd Elifnare93 merhaba bende 22 haftalık hamileyim bana da sağ böbreğinde büyüme var dediler yarın tekrar gidicem size ne dediler kontrole gittiniz mi?
Elifnare93 Ssdssd merhaba gittim doktora ,yarın detaylı bakılcak tahlil ,böbreğimde daha önceden bir taş vardı o düşerken yolu tıkamış olabilir dedi enfeksiyona bakıcaz
Elifnare93 2prensesannesiiii merhaba kesinlikle hiç tutmuyorum ama tam bitmemiş hissi var bugün gittim doktora
Ssdssd Elifnare93 bende bu sabah gittim 2,5 cm olmadığı sürece ve ağrı yapmıyorsa sorun olmaz sağ tarafına yatma ağrı olursa hemen gel dedi şimdilik işlem yapmaya gerek görmedi şükür
Elifnare93 Ssdssd merhabalar ,bendede takip edeceğini şu an normal olduğunu söyledi üroloji doktoru 🤲🏽
-irem123- Elifnare93 benimde ilk gebeliğimde olmuştu 24 . Haftada başlamıştı sürekli ağrı yapıyordu ve özellikle geceleri doktor banada bebekten kaynaklı hamilelikte oluyormuş takipte alındı eğer çok ilerlerse stent takıyorlarmış doğumdan sonra kontrole gitmiştim normal ebadına dönmüştü genelde %90 doğumdan sonra normal e dönüyor
Elifnare93 -irem123- evet bana da öyle söylendi inşallah doğuma kadar bir sorun olmaz atlatırım bende sizler gibi 🤲🏽🤲🏽
Neclaengin13 Elifnare93 benimde genişleme ve işme var doktorum bekle dedi dogum dan sonra geçer arada ağri oluyor benim sag böbrek te var sag tarafim uyuyamıyorum okadar dogumuma bir hafta kaldi allahın izniyle
Elifnare93 Neclaengin13 bendede taş varmış önceden ya o düşerken tıkanma oldu şişti ya da gebelikten kaynaklı dedi ama 24 haftada olduğum için acaba bebek büyüdükçe çok daha mı zorlanırım bilmiyorum şimdilik iyiyim 😳😳
Neclaengin13 Elifnare93 Hım anladım canım doktor tedavisin de kal bende öyle taş falan olmadi hiç bebekten kaynaklanıyor du ondan dolayi bekledim
gozdeee41 Elifnare93 benimde oldu en son 16-17 cm filandı 2 aydir gitmiyorum bile çünkü ağrımıyoe ağrı yoksa sorunda yok demişti dr
Gorkemm Elifnare93 benim ilkinde vardı normal boyutta demişti o zaman doktor hani genişlemiş ama ciddi olacak bir durum yok demişti sonrasında da geçti zaten büyük ihtimalle gene var genişleme çünkü sağ tarafıma ağrı giriyor sizinki ciddi boyuttamıymış ilaç filan verdi mi
Eliff_gny Elifnare93 hamileyken oluyor genelde bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyor genişleme oluyor benimde başıma geldi ilk hamileligim de suan bende sizinle aynı haftadaym benimde sol bobregim ağrıyor yine bugün kontrolüm var doktora söyleyeceğim kesin yine büyüdü böbreğim doğumdan sonra kendiliğinden düzeliyor merhaba etmeyin biraz ağrılı bi süreç ama hepsi geçiyor
Eliff_gny Elifnare93 bende yarn 24 hafta oluyorum bugün sağ böbreğim de genişleme olduğunu öğrendim ilk gebeligimde de olmuştu . Benim sol tarafım ağrıyor ama sağ da genişleme var 16 mm denildi haftan küçük çok erken büyümüş dediler