Elifnare93 Kızlar merhaba 23 haftalık hamileyim ,böbrek ağrısıyla bugün ultrason çektirdim böbreğimde genişleme varmış ikinci hamileliğim çok gerildim üzüldüm bugün ,bu durumu yaşayan var mı nasıl yol izlendi sonrasında
Esranur55 Elifnare93 Benimde oldu canım aynı haftalarda öğrendim 33 mm kadar büyümüş hatta sol böbreğimde de var simdi üroloji doktoru stent takmak gerekli dedi ama çok araştırdım aneztesi alınıyormuş istemedim doğumuma 2 hafta kaldı bu zamana kadar dayandım belli bir zaman sonra alışıyorsun zaten doktorum doğumdan sonra geçebileceğini söyledi çünkü bebek baskı yapıyormuş dogumdan sonra ki kontrolde eğer büyüme küçülmesse o zaman stent takılcak ama korkma bebeğe sorun cikarmiyormus sadece anneyi rahatsiz ediyor Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Buszul Elifnare93 ben de 20. Haftada öğrendim sağ böbreğimin büyüdüğünü. Doktor artık sadece sol tarafına yatabilirsin dedi. Şu an 32. Haftadayım. O zamandan beri sadece sol tarafıma yatıyorum dediği gibi. İlk zamanlar baya zorlandım uyurken ama alıştım artık. Günde 3 litre su içmeye çalışıyorum. Ben de hiç ağrı olmadı. Bi daha da kontrol ettirmedim hiç. İnşallah doğumdan sonra geçer.
Semihaoyku Elifnare93 bende de var o ağrı kramp girer gibi sağ böbreğim kontrole de var daha ilk hamileligimde vardı doktor bol bol su iç geçer demişti kontrol ediyodu devamlı bı sıkıntı olmadı sonradan geçti
Ssdssd Elifnare93 merhaba bende 22 haftalık hamileyim bana da sağ böbreğinde büyüme var dediler yarın tekrar gidicem size ne dediler kontrole gittiniz mi?
Elifnare93 Esranur55 merhaba çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için ,ya büyüme ilerleyip böbreğimden olurmuyum acaba diye düşünüyorum aklımdan değişik düşünceler geçiyor bazen ağrım çok oluyor ,peki ilaç kullandınız mı doktor semptomlar için bir ilaçta veremiyor sanırım
Esranur55 Elifnare93 yok kullanmadım canım sadece çok aşırı ağrılarımda parol içtim ama sıcak su uyguladım hep su torbası koydum gece gündüz 1 hafta sonra ağrılarım hafifledi arada oluyor ama doktorum sabretmemi söyledi bebekden sonra geçecek dedi
Elifnare93 Esranur55 peki bende sıcak uygulamayı deneyeyim banada iyi gelebilir ,çpk teşekkürler ,su çok içmek sol tarafa yatmak gibi şeyler yaptınız mı
Esranur55 Elifnare93 sıcak su torbası gerçekten işe yarıyor evet su içtim ama ister istemez sag sol yattım halende yatıyorum valla😊🫠
Elifnare93 Buszul hiç ağrınız olmaması çok güzel çok şükür bitirmişsiniz ,bende soluna yatmaya başlayacağım artık ağrım çok oluyor daha 23 haftadayım
Elifnare93 Semihaoyku genişleme varmıydı ne kadardı ,bende sorundu bir şekilde tamamlarım inşallah ama benim ağrım oluyor gride 2 deymişim
Girlmom Merhaba 5 haftalık hamileyim ve bugün karnımın iki tarafına da sürekli sancı giriyor vurup geçiyor sıcak su çok iyi geldi sonra yine başladı bende de mi vardır acaba büyüme pazartesi gideceğim
Elifnare93 Girlmom merhaba çok küçük haftadasınız bence o bebek tutunurken hissedilen türden şeylerdir ,yinede gidince doktorunuz kontrol eder
Semihaoyku Elifnare93 baktır sonradan geciyo ama işte insanın içine bisey olursa derdi otruyo ister istemez
Elifnare93 Semihaoyku benim ağrımda oluyo idrarımda hiç bitmiyor hep sıkışık geziyorum şu son bi haftadır bilmiyorum ki çok canım sıkıldı bu duruma ikinci gebeliğim