Esule Kızlar devlet hastanesi olarak iki farklı doktora gidiyorum. Birisi normali yapamazsın bebeğin iri zorlanırsın dedi. Diğeri ısrarla normal doğum üzerinde duruyo çok kararsız kaldım… Normal ağrısı çekip sezeryan olmaktan da korkuyorum 🤦🏻♀️
Hilal2901 Esule 4 kg normal dogum yaptım devlette. Çogu devlet son ana kadar normal olsun diyor zorunlu olmadan sezaryene almıyor ama bilemedim nasıl yapamazsın diye sana baskı yapıyorlar
zamloss123 Esule 4500 gramdı kızım doktor sezeryan dedi devlette direk buraya yazdım. Eskiden kilolu bebekleri normal doğurup rahatsızlık kalan bir sürü kişi yazdı mesane sarkması idrar kaçırma gibi. Altta dikiş olacağına üstte olsun dedim hiç itiraz etmedim spinal sezeryan doğurdum
VREE Esule kesinlikle normal doğum 3 gün önce sezeryen oldum şu an yerimden kalkamıyorum doğrulamıyorum çok zor. İki normal dogumum oldu üçüncü zorunlu sezeryen oldum zorunlu olmadıkça olmayın.
tugcesakzci Esule şartlar neyi gerektiriyorsa eğer o yönde ilerle. Bebeğim 4500 gramın üzerindeyse zaten çok zorlansbilirsin. Ama altındaysa çok fazla var o kilolarda normal doğum yapan.
Aytlkya Bazı doktorlar normal doğumu destekler bazıları sezeryan yani sizin fikriniz herkesin düşüncesi farklı ben sezeryan olucağım 24 mayısta inşallah
Esule Hilal2901 Hilal2901 biri zor dedi diğeri ısrarla normal diyo bu da beni korkuttu normalde çok zorlanorsam diye.. Herkesin doğumu farklı tabi ama sizinki nasıldı
Esule zamloss123 evet şartlar zorsa normalde ısrarcı olmanın da bi mantığı yok aslında. Benim korkum hastane şartlarından dolayı normalde ısrar eden doktora gitmek zorumda kalışım🙄
Esrackc Esule hayıırr ne keserken ne dikerken hissetmiyorsunuz bişey. Hatta bebek çıktığı anda yaşadığınız o rahatlamayı size anlatamammm
Esule VREE iki doğum da şans işi snaırım ya kişiye göre değişiyor. Ablam da sezeryan sonrası sanırsın kalp ameliyatından çıkmış gibiydi 🙄
tugcesakzci VREE sürekli yürüyüş yapmadığınız sürece sezaryende toparlayamazsınız Maalesef sezaryen yatmayı sevmiyor. Fakat bir geberin bu şekilde yerimden kalkamıyorum diye gerip korkutmanız hoş değil.
Melike_4949 VREE 3 günde çok normal yerinden kalkamaniz. 1 hafta içinde merdiven inip çıktım kızımın peşinde hastanede kosturdum
Fikriminincegulu Zorunlu sezaryen oldum çok zor günler geçirdim.Allah kimseye yaşatmasın.Ssvd düşünüyorum.
VREE tugcesakzci nereden biliyorsunuz yürüyüş yapmadığımı? Herkeste süreç farklı ilerliyor ben kendi sürecimi anlattım doğum yapmış biri olarak sezeryen daha zor neden bu kadr zorunuza gitti doğruları söylemek? Doktorlar bile normal doğumun daha sağlıklı olduğunu söylüyor tabi zorunlu olmadıkça