biranne__ canım ben devlette doğum yaptım 12 gün önce 🥰 inanki özel hastanelere taş çıkartır zaten birkaç sene önce yapıldı bizim buraya şehir hastanesi
Her şey o kadar yeni, konforlu ve temiz ki hastane fotoğraflarımdan dolayı çevremdekiler özel hastane sandı bende bozmadım hiçbirini 🤣
Keşke hastane süslemelerine falan da izin vereylerdi de onları da yapaydım 🤣 sezeryan olduğum için fotoğraf çekimi yapamazdım şaftım kayıktı, ona okeyim de 😁
Kuzum biz 41+4′te acil olarak sezeryane alındık hem suyum azalmıştı zaten ben sabahtan suyum geldiğini hissetmiştim ama bana yok ya idrardır o demişti ablam ve annem 🙄 hastanede tam 4 sefer nst çekildi aynı gün ve bebişin hareketleri aşırı yavaştı 🥺 oysa benim bebişim maşallah hep kıpır kıpır bir kız. Kalp atışları çok kötü suni sancıyı kaldıramaz diyerek doktor direkt ameliyathaneyi hazırlattı. Şansımıza o gün Uşağın en iyi doktoru denk geldi 🤩 aşırı pozitif bir sezeryan doğumla güzel bebişimi dünyaya getirdim benimde özel hastane iyidir algılarımı yıktı devlet hastanesi
Oraya vereceğimiz parayla bebişe hem oda, hem bebek arabası-puset, anne yanı beşik,ana kucağı hemde yenidoğan çekimi yaptırmış olduk 😁 üstüne kendimiz de bir sürü ciciler aldık minnoşuma 🐣 sen düşün ne kadar maliyetliydi özel hastanede bize verilen fiyat.