• Gebelik
  • Dogum yapmis olan annelere sorum🥰

Bugünden itibaren tam bir ayimiz kaldi oglusumla kavusmamiza Allahin izini ile hem artik kavusmamizi istiyorum hem de hamileligimin sona erecegi icinde üzülüyorum🥹artik hafif yalanci sancilarim oluyo adet belirtileri tekrar geri dönüyo🙈34 haftalikta nst de doktor cok az sancin cikti demisti.kizlar sorum su ki dogumun iyice yaklastigini nasil anlarim 🙈ilk hamileligim bi fikrim yok bebegin hareketleri nasil oluyo son haftalar biraz bilgi verirseniz sevinirim🩵

Yonca_26 afedersin ishal olunca anladım burada okumuştum doğum belirtisi diye onun dışında bel ağrım vardı doğumdan 1 gün öncesinde de adet sancısı gibi ağrılar gelip gidiyordu gerçi benim erken doğum riskim vardı yatıyordum sürekli ayağa kalktığım an doğurdum 😀

Gkce27 kiz benim de bi kac gündür ishalim var burda herkes muz patates haslamasi ye dedi kac gündür yiyorum düzelmedi hala🙈ben normalim hic hamile degilimisim gibi ev isi vs yapiyorum sonrasinda da biraz agri tutuyo tirsiyorum🤣🤣

Yonca_26 maşallaaahh son haftalarda öyle dolanmak çok iyi valla o duyguları bilmiyorum 🤣 ay hiç tırsma çok güzel bir duygu şu an kaç haftalık sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah 🥰