dogurangaplumba kesinlikle normal. Her anlamda. Ben ilk sezaryen oldum aman Allahım yok böyle bişi. Bebek te olsa daha zor olurdu herhalde. Bence en zoru da kendi bebeğini kucağına başkası vermedi. Sen yataktan bile kaldırıp alamıyorsun. 😕
Ama normal doğumda en azından o saat dilimlerin de acı çekiyorsun. Sonrası çiçek 💐
Ben en çok başardım hissini eşimin elini tutup hastaneden yürüyerek rahat rahat çıktığımda anladım. 💪🏼😎 Kollarına giren insanlar yok, tekerlekli sandalye yok. Arabaya binerken sana yardım edeyim mi ler yok 😁
Ten tene temas yapmak mükemmel bişi. Daha kordon kesilmeden seni emmesi muhteşem bişi. Bütün acıların geçiyor bitiyor o an. Bütün duygular bi anda hepsi birden geliyor sana. Sevinç, mutluluk, sevgi, şükür, endişe, kaybı lar bile güzel oluyor bi anda. Dünya aydınlanıyor yeni güzel bişiler oluyor 🤩
Ama sezaryen; kendini mi düşüneceksin bebeğini mi , her anlamda. 😔 Bir de acısı haftalarca geçmiyor snr da dikişlerin sıkıntısı. Azıcık takıntılıysan hele başkasına gözükmeyen sana gözüküyor sinir oluyorsun.. Yerinden kalkamıyorsun. Çok acılı bence.
Sezaryen olmak zorunda olanlar başka ama bile isteye sezaryen olanları anlamıyorum. Acı eşiğim yüksek olsa bile istemezdim herhalde. Çok şükür Allah nasip etti normal doğurdum. İnşallah çok dua ediyorum bu evladımı da normal doğurmak istiyorum 🙏🏼