Havvanur42 Öncelikle isteyin. Bunu başarıcağınıza inanın. Doğumdan snr hastaneden nasıl çıkacağınızı hayal edin. Olumsuz olan bütün sözleri, imaları, mimikleri görmezden gelin. En yakınınız olsa bile. Sonra Kendinize, vücudunuza, bebeğinize güvenin. Hamileliğinize, doğumunuza ve lohusalığınıza sahip çıkın. Çok araştırıp, okuyun. Son ana kadar ve sonrasıda doktorunuza güvenseniz bile olan şeyden siz emin olun. (Mesela doktor bebeğin kalp atışları düştü dedi. Görün bakın doğru mu? Gibi..)
En önemliler bunlar.
34 üncü haftadan snr bol bol yürüyün, squat yapın, çömelin, merdiven çıkın inin. Hurma yiyin, ilişkiye girin. Bebeğinizle konuşun. Onu çağırın, geldiğinde çok mutlu olacağınızı anlatın. Müzik dinleyin ve dinlettirin. Dans edin 😁
Manifest yapın, bir tarih belirleyin. Herkese öyle söyleyin ve söylerken inanın. (Ben 4 mayıs 2021 de bi arkadaşımla tel. de konuştum. Dedim ki 10 u olmadan doğsun. Arkadaşım da o zaman herkese söyle. Ben pazar gününe kadar doğuruyorum de demişti. Bende önce ona snr anneme, eşime, komşuma herkese öyle söyledim. 7 mayıs cuma günü doğurdum 😁)
Herşey çok istemek ve inanmakla başlar.
Korktuğunuz herşey ileride bir pişmanlık sebebi olur.
Ve imkansız olduğuna inanılan her şey, birisi onu yapana kadar imkansızdır. 🤗💐