Burcuaydmr Ceyda24 önde doktorunuzla görüşmeniz lazım çünkü arada 1 yıl varsa önceki çocukla normal doğum yapabilme ihtimali olduğu için doktor değerlendirecek 🌸
CitLemBik Bende 22 mayis da fiyat aldim çakmak erdem hastanesinden Normal 15000 Zorunlu sezeryan 16000
irmbrf Hannah valla hekim bazlı çalışıyor hastane dedi Göztepe için böyle söyledi ben de anlamadım sonra da geri dönüş yapan olmadi detaylı bilgi istedigimde
Hannah irmbrf fiyat yazdığım için sanırım yorumum silinmiş görünüyor, evet hekim bazlı demişlerdi benim op. Dr olduğu için o fiyat verilmişti
Cahide05 Burcuaydmr Merhabalar Antalya’da yaşıyorum özel vitale Hastanesi’nde doğum yapacağım inşallah 34+3 olduk sezeryan ve normal doğum fiyatı olarak 18500 TL olarak fiyat aldım
Yigidoannesi yeschef-13 merhaba, benim doğumumda Atakent Acıbadem de olacak bu imkanlar acaba her doğum yapan kişilere mi yoksa hastaneden takipli mi olmamız gerekiyor benim Dr kendi kliniği var Acıbadem’le anlaşmalı o yüzden soruyorum
yeschef-13 Yigidoannesi merhaba dış doğumlarda doktorunuz sadece ameliyathane sizde oda kullanıyorsunuz imkanlardan yararlanamıyorsunuz
BusraOzhan Burcuaydmr ikizlere gebeyim. Normal doğum tek çocuk 20.000 ikiz bebek 25.000 bu yalnızca doktora ödeyeceğimiz ücret. Doktorumun kendi kliniği var. Hastanenin oda ücreti dahil değil.