mineoksuz11 elmaelmaelma anladım yani ben çok memnunum doktorumdan güler yüzlü çok yorgun olsa da hep iyi konuşuyor mesela uzun uzun bakıyor ultrasonda vs bence bi şans verilir size yakınsa ☺️
mineoksuz11 Burcuaydmr evet çok pahalı diyolar ama bence de çok iyi hastane temiz güzel doktorumu çok sevdim zaten orda 2. Doğumum olacak inşallah
SrpYlmz kumrucanim anladım ikinci geliyor yani sağ salim kucağımıza alalım insallah kaç haftaliksin ☺️ küçükköyun neresinde oturuyorsun
kumrucanim SrpYlmz ben 11 haftalığım benim üçüncü gebeliğim; bi kızım var bir kürtajım oldu şimdi hayırlısıyla bekliyoruz bakalım direkt küçükköyde oturuyorum duygu hastanesine yakın
Burcuaydmr Yusbus ne güzel özel sigorta olayı çok mantıklı tabi gebelikten önce yaptırmadığım için geç kaldım 😂🌸
Yusbus Burcuaydmr çocuk doğduktan sonra da yaptır istersen en azından bebeğin yararlanır daha iyi bir şekilde bakılır
Burcuaydmr hepoyleolurzaten__ fiyatlar bencede pahalı ama işte yakın hastaneyi tercih etmek mantıklı geliyor 🥲🌸
Burcuaydmr Kızlar ben bu konuyu günler önce açtım etkileşimde aldı ama bir MODERATÖR bunun aynısı sayılacak başlık açmış konu anasayfaya iğneli (sabit) benim bu konum ana sayfaya düşmüyor ne hikmetse 🤔🤔🤔🤔
irmbrf Hannah normal doğum ne kadar bilginiz var mı bugün bana kabataslak bilgi verdiler tam fiyat söylemediler 85-100 arası değişiyor dedi.😭
Hannah irmbrf bu doğum paketi fiyatı mı sadece doğum fiyatı mı? Bana dün telefonla sorduğumda sezaryen doğum 55 bin, 36. Haftada görüşüp fiyatı sabitleyebilirsiniz dediler
irmbrf Hannah valla hekim bazlı çalışıyor hastane dedi Göztepe için böyle söyledi ben de anlamadım sonra da geri dönüş yapan olmadi detaylı bilgi istedigimde
SrpYlmz kumrucanim Rabbim sağlıkla sıhhatli kavusmamizi nasip eylesin benim de ilk düşükle sonlandı şuan çok şükür 26 haftalık hamileyim kızım olcak Allah’ın izniyle 🙏🥰 çok yakınız bende bilge hastanesinin orda oturuyorum