• Öneri
  • Doğum izni raporu aldıktan nekadar sonra yatıyor para

Bsrrgl sizin dediğiniz süt parası sanırım , hanımefendinin sorduğu doğum izni raporunun ücreti

Rabiul evet sırayla hesaba yatıyor demek istedim benimde henüz rapor ücreti yatmadı . Ama hepsi o kayıtlı hesaba yatıyor.

Ozlmcnn6 daha doğum yapmadım ama internette iki parça halinde yazıyor yani bir kısmı doğumdan önce diğer kısmı doğumdan sonra olarak

Rabiul aaa yanlış anlamışım ben ozaman tamamdır çok teşekkürler

Bsrrgl tamam canım yanlışlık olmasın diye dedim 🤭 siz doğum yaptınız mı ilk paranızı aldınız mı

Mommelike e devlette rapor parası yazınca çıkıyor canım ilk is yerindeki muhasebeci onaylıyor ay ay sonra işleme alınıyor süresi belli olmuyor ordan takip edebilirsin yatınca sms geliyor zaten

Bsrrgl aaa forumda okuyorum canım doğumdan sonra 1 hafta içinde yatıyormuş niye o kadar gecikti

Rabiul öylemi bende ilk ayın sonunda ilk sefer alınıyor diye okumuştum ama yanlış mı acaba nerden öğreneceğim bilemiyorum

Bsrrgl doğum yaptıktan sonra doğum belgeni iş verene gönderdin mi canım

Bsrrgl Buna e devletten bakabiliyor muyuz? Bakabiliyorsak ne yazıpta çıkıyor ?

Mommelike ilk aldıgınız raporda bitiş süresi yazmıyordur sanırım canlı dogum gerçekleştikten sonra birdaha rapor alıcaksınız ilk yarısı yatıyormus daha sonraki aylar diğer kısım toplam 4 aylık izin ücreti oluyor Bende bekliyorum o yüzden

Ozlmcnn6 evet öyleymiş dediğiniz gibi yazmıyor mantıklı doğumdan sonra olması zaten ben nasıl öyle anladıysam 😅😅😅

Rabiul evet gönderdim ama 1 hafta sonra falan hastanede yatıyordum çünkü

3438FG goggle yazmıştım e devlet e banka hesabı kaydetme falan diye o şekilde yapmıştım sonrada e devltt n şahıs ödemeleri diye ara ara bakıyorum yattı mı diye zaten SMS geliyor yatınca