orkidemm_ aynen canım öyle insan yoruluyor sıkılıyor gerçekten aslında tecrübe etmiş insanım kafana takmazsan gercekten ve gerçekten oluyor ama iste bunu yapamıyoruz her zama. Yapamıyoruz malesef bak benim ilk çocuğumda hormon değerlerim yüksekti Dr ilaç verdi bu ay kesinlikle hamilelik yok çünkü hormon değerlerinin düzelmesi gerekiyor ama bundan sonraki 3 ay içinde kalabilirsin 1 günün bile geçse ilacı bırak test yap dedi tabi bana dedi ya bu ay çocuk diye ben çok rahatım nasıl olsa yok yani olmucak evimi temizledim görsen cam,kapı,duvar koltukları kaldırıp temizledim halı yıkadım filan sonra eşim degisiklik olsun diye memlekete gönderdi aynı düzen ordada devam annemin evini aynı sekilde büyük temizlik yaptım hali yıkadım filan annemgildeyken bır günüm geçti test yaptım kopkoyu çift cizgigozlerime inanamadim dedim kesin yanlıştır Dr olmaz bu ay dedi gittim yine aldım test yine aynı hemen evime dönüp Dr gittim siz bana kesin olmaz demiştiniz ben bu kadar rahat davrandimboyle işler yaptım diye güldü Allah’ın işine karısilmaz dedi çok şükür kızım 9 yaşında yani uzun oldu biraz kusura bakma ama gerçekten kafaya takmamak gerekiyor ve biz yapamıyoruz bunu ama yapmalıyız vardır Rabbimin uygun gordugu bir zaman