• Doğum
  • Hastane cantasi kacinci haftada hazirlanmali

Zerya1212 benim ilk hamileligimde doktor 34.hafta da söylemişti hazırla diye çünkü 34.ten sonra her an gelebiliyorlar bazı bebekler aceleci

Zerya1212
34+3 olduk iki gün önce yıkadım ütüleyip çantamı hazır edeceğim
37+4 5 de alabilirim dedi doktorum 😊💜👶🏻

34 haftalığım bu hafta hazırlamaya başlayacağım herşeyimi 😍
Heyecanla prensesimi bekliyorum 🥹

Zerya1212 benim 29 da çantam hazırdı kapatmıştım artık bence çok geçe bırakmamak lazım şuan 33 üm ve yapamazdım yani tek başıma hazırladım her şeyini tek tek gönlümce koydum ütüledim 30dan sonra bana bi ağırlık geldi bence en geç 31 de çantayı tamamlamış olmak lazım şimdi bişey olsa hiç acele etmem çanta vs herşeyi hazır 😌

Zerya1212 bugün 29+0 dayım kime danışsam 30a kadar bitir dedi bir kaç gündür uğraşıyorum çok şükür bitti artık ☺️

Zerya1212 en geç 31 32 ben 29 haftada başladım yaptm koydum yerleştirdim Bı kendime hicbisi.almadm onuda hallederm Öbür ay Smdi 30+5

Zerya1212 önceki 2 hamileliklerimde 29. Haftada valizi kapatmıştım beşik bile kurup hazır bırakmıştım bu 3. Gebeligim 31 de tamamen kapattım 34 de erken doğuma alınacak gibiydim çok şükür ilaçlarla durum toparlandi 2 günde bir hastaneye git gel 37. Haftaya girdim hala daha 2 günde bir git gel devam ediyor hastaneye tavsiyem aldiysan eşyaları hemen hazırla çok sagliki ilerledigin halde zamanın ne olacağı belli olmuyor normal konturol diye gidip hasta eye yatirilmistim en azından almadiysanda sadece acil hastane çantasına koyacak kadar hazırla yap

Zerya1212 ilk kızımı 32. Haftada kendı cantamı 34. Haftada hazırlamıştım suan 2. Kızıma hamıleyım cantasını 27. Haftada hazırladım ugrasmak istemiyor ym cunku cok agırlastım kızım zaten evin ıcınde bana yetıyo tansıyonum cok oynak ennazındam kosede çanta dursun 28+2 yız

Merve1414 valla dogru diyorsun arkadasım gecen dogum yaptı 37. Haftada bas agrısıyla gıttı tansıyondan 2. Kızını kucagına aldı ve ne kendısının nede bebegın cantası hazırdı hıcbırını hazırlamamıştı

Zerya1212 31 den önce herşeyimi hazırladım şimdi 39 haftalığız iyi ki erken hazırlamışım diyorum çünkü şuan evde boş boş dolansam bile aşırı yoruluyorum kolum kalkmıyor 😂

_almirasmom insanın başına ne geleceği belli olmuyor işte inşallah sağ saglim zamanında vaktinde alırız kucaklarimiza benimde diğer çocuklarımın çantası hzir degildi ben hastanedeyken babaannelerine gidiyorlar 2 oğlum dhaa var artık onların çantasında hep köyde bişi olduğunda direk eşya derdi düşünmeden gönderiyorum başka çocuğun avrsa kim bakacak da onun içinde ayriyeten çanta yap