18+2 yken doktora komtrole gttm ultrasonda 17+4 çıktı genlde 3 yada 4 gün geriden geliyprdu bu ay 5 gn olmş doltor bişe demedi ama bnm kafam takldı normlmi bu bunu yaşayan varmı
Ultrasonda 5 gün geride olması normalmi
Üstte kalsın
1 2 hafta önden veya geriden gelmesi normal sayılıyor canım bende de 3 4 gün geriden çıkıyor doktoruma sordum normal d edi
__xx bnmde öyle gidiyor başından beri siz kaç haftalıksnz suan
Esratufan 39+ 2 bir hafta geri dedi bana da kilosu felan normal 3500 gibi felan doğucak normal olduğu için daha iyi bile oldu sıkma canını korkulcak bişey yok bende kafama takıyodum ama son ayda bıraktım kötü düşünmeyi bebiş sağlıklıysa sıkıntı yok bence
Ozlemaltndg deraylı ultrasona grcem önmzdeki ay ama ondada kararsz Allah a emanet ettm doktorlara bıkrsm bişe bulrlat
Esratufan ben ikili üçlü test yaptırmadım ama detaylı ultrason yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı ama yüzünü felan net görmek için istedim onu genelde de zaten ikili üçlü testte çok yanılıyor doktorlar yada o zaman olan sıkıntıların bi çoğu doğuma kadar geçiyor inşallah sende de hiç bir sıkıntı çıkmaz
- Düzenlendi
Ozlemaltndg bnde ikili ve üçlü testi yptrmdm deraylı ultrasonuda doktor istedi pek yaptrmk istemyrm ama kararszm
__xx maşallah Rabbim sağlıkla nasip eylesn