Dilek_04 Rabiajc bende İstanbul Tuzla’da oturuyorum başvuru yapmaya çalışıyorum ama adres fln bişey istemiyorum kabul olursa adrese nasıl gelir
Cihangir09 Rabiajc AA ne kadar güzel ablam 4 aylık hamileyken başvuru yapmıştı bebek doğdu 3 aylık oldu anca öyle getirdiler 😂
Dilek_04 Rabiajc sedep yazıyorum online başvuru çıkıyor bi kaç bilgi istiyor onunda kabul etmiyor yani anlamadım nasıl olacak
Tugcetukez hepoyleolurzaten__ Ben az önce aradım başvuru yaptım internet uzerinden degerldnirmeyi bakınca askıda diyor
Dilan_Deniz Bnde başvuralı 2 ci hafta olucak doğum bekleniyor değerlendirme aşamasında sms ile bilgi verilecektir diyor gelirmi sizce ne zaman gelir acaba 23 haftalığım şuan
3_oglan_annesi Rabiajc anldm belki semtlre göre hizlilik farkı vardr diye dusundm bnde baswurdum doğum bekleniyor yazıyor da
Lalemmm12 hepoyleolurzaten__ gebe beslenme de var ona da başvurun ben başvurdum . Başvurunuz alınmıştır diyor gelir bence
Lalemmm12 hepoyleolurzaten__ ben İzmir şehir belediyesine girdim intten orda hizmetlerimiz yazıyor gebe beslenme paketine başvurdum içinde erzak ve işte çerezler var süt ceviz badem gibi