Lalemmm12 Rabiajc hamileyken nasıl başvuru yaptınız acaba bebeğin tcsini de istiyor bildiğim kadarıyla 🤔
hepoyleolurzaten__ Lalemmm12 153 arayıp yeni doğan destek paketine başvurmak istiyorum diyorsunuz haftaniz 21 falan olması lazım en az
hepoyleolurzaten__ Lalemmm12 Sosyal güvenceniz varmı diye soruluyor Sosyal güvencesi olmayana daha çabuk onaylanıyor ihtiyaç sahibi diye
Lalemmm12 hepoyleolurzaten__ gebe beslenme de var ona da başvurun ben başvurdum . Başvurunuz alınmıştır diyor gelir bence
Rabiajc 3_oglan_annesi hayir kargo ariyo getiriyo direk sultangazideyim ama istanbulda herkese çıkabiliyor semt fark etmiyo yani
Dilek_04 Rabiajc bende İstanbul Tuzla’da oturuyorum başvuru yapmaya çalışıyorum ama adres fln bişey istemiyorum kabul olursa adrese nasıl gelir
3_oglan_annesi Rabiajc anldm belki semtlre göre hizlilik farkı vardr diye dusundm bnde baswurdum doğum bekleniyor yazıyor da
hepoyleolurzaten__ Yaseminks60 İnternet üzerinden başvuru yapmayın genelde onaylanmiyor arayıp yaptığınız zaman daha hızlı sonuç alıyorsunuz bende bı iki defa internet üzerinden başvuru yaptım red geldi sonra arayıp başvuru yaptım şuan değerlendirme aşamasında
Tugcetukez Rabiajc çalışıyor musunuz ben şuan çalışıyorum 2hafta sonra isim son 31haftalik hamileyim acaba banada cikarmi ona göre işten ciktiktan sonra başvuru yapicam
Tugcetukez hepoyleolurzaten__ Ben az önce aradım başvuru yaptım internet uzerinden degerldnirmeyi bakınca askıda diyor
EsranurB hepoyleolurzaten__ internetten iki defa başvuru nasıl yaptınız ben 1 kere yaptım askıda diyor altında da kriterlere uygun olmadığınız için olumsuz değerlendirilmiştir diyor telefonla aradım durumu anlattım bunun ile alakalı başvuru açalım dediler ama sonuç ne olur bilmiyorum
Emel_aslan06 Ankara’dan alsn var mi acaba yardımcı olur musunuz nereden baş vuru yapmam lazım… İçerisinde neler cikior alan arkadaslar 🤗🙏🏻🌼
tugcesakzci Emel_aslan06 ben aldım ama abb nin böyle bir hizmeti yokmuş ben mansur beyin gönüllü ekibindeydim seçim vaadi önerisi istediler bunu sundum 2 gün içinde mansur beyin bizzat özel kalemi getirdi. Şuan için çalışmalar varmış yakın zamanda duyururlar
Emel_aslan06 Rabiajc sizin geldi mi acaba basvuru yaptınız mi bende ankaradayim nereden baş vuru yapmam lazım
Ayssemir Sanırım başvuru yapmak için 20 haftayı beklememiz gerekiyor Daha erken haftalara başvuru olmuyor