Nessslhn Kızlar bu civarda çıkan var mı aranızda🙄 idrar testinde de ikinci çizgi silik bi şekilde görünüyo
babysmomy Nessslhn ilk gebeliğimi 24 şimdi ki gebeliğimi 18 ile öğrendim arkadaşım tüp bebek transfer sonrası 7. Gün kanda 11 ile öğrendi şuanda doğdu 6 aylık bile oldu çok şükür sizi de tebrik ederim önemli olan düzenli artış 2 günde bir 2 katı olması yeterli 🥰
Tugcebngl Nessslhn çok hatırlamıyorum üstünden 4 sene geçti ama 2 gün sonra 20.5 oldu diye hatırlıyorum
Tugcebngl Nessslhn yok yok o yükselir merak etme 2 gün sonra yenilersin birdaha benim ikinci ikizdi ona rağmen 78 mi ne çıktı ilk test
babysmomy Nessslhn tedirgin olmayın stres yapmayın bebeğinize en zararlı şey stres olmanız çok erken bile bakmışsınız ona rağmen güzel bir değer 🧡
kindacute silik çıkması çok normal canım, değer 100′ün üzerine çıkınca koyulaşıyor çizgi genelde, inşallah sağlıkla ilerler sürecin, artışın düzenliyse canını sıkma hiç
Nessslhn babysmomy teşekkür ederim vakit geçmiyo ya düşünmeden yapamıyorum sanırım daha rahatım ama şükür
Nessslhn Lalaydnn pazartesi tekrar giderim bakalım takip etcez normalde perşembe günüydü kan verme günü
Nessslhn aycicegi22 yarın tekrar baktır mutlaka iki katı olursa sıkıntı etme geç tutunmuştur dün bende çok kötüydüm ama idrarda da çıkıyo silikte olsa takibi güzelse sonradan hızla artıyomuş zaten
ayse3451 aycicegi22 lütfen bir cevap benim transfer gününü saymadan bugün 7. Günüm ve betam 5.17 çıktı siz e kimyasal mı bu gebelik yükselir mi kafayı yemek üzereyim