Kızlar 21 haftalık oldum bugün randevu baktım perinatolojiden hepsinde sadece riski gebeliklere bakılmaktadır yazıyordu.Detayli ultrason yapılmamaktadır diyor😏Siz nasıl yaptınız yapmıyorlar mı gerçekten sadece riskli olunca mi bakıyorlar ?

Hilal2901 evet yazıyor altında zaten 😏 Arnavutköydeyim ama tüm İstanbul’a baktım. Burda birisi şey yazmıştı bilerek öyle yazıyorlar ama bakıyorlar diye onun için sordum

Mervee96 bana bakmaz demislerdi bilemiyorum. Bazı hastaneler içerisen kendisi sırs veriyor. Ben pendikdeyim Pendik eğitim araştırma kadın doguma gidersen kendi sıra veriyor bu yıl öyle bir svantaj yapmıslar 😂 ama uzakmışsın

Hilal2901 evet oraya da uzağım baya gelirim ama sabah erken mi gelip almak lazım bı de aynı gün yaparlar mı acaba ultrasonu. Bilenler yazsa keşke yaa diğer hastaneleri de

Mervee96 bilemşyorum şünkü haftan da gelmis ben erken gittiğimde bir sy sonraya gün vermişlerdi🥺

Ben Sultangazi Haseki’den aldım pazartesi günü gireceğim inşallah. Sık sık takip edin sabah 10′da bakarsanız muhakkak yakalarsınız

merveop ya vardı ama dediğim gibi hepsinde detaylı ultrason yapılmamaktadir yazıyordu Haseki ücretli mi peki pazartesi günü yaptırınca yazar mısınız memnun kaldınız mı inşallah güzel geçer 🌸

Hilal2901 aa bir ay sonra mı evet vaktim çok az var ben böyle olduğunu hiç bilmiyordum açıkçası 😏

Mervee96 tabi ki yarın yine güncellerim inşallah güzel haberlerle 😊 Filiz Yarşılıkal Güleroğlu isimli doktordan aldım sizin dediğiniz gibi diğer doktorlarda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyordu ama bu doktorda böyle bir ibare yoktu.

merveop inşallah güzel haberlerle gelin 🌸 bende Kadıköy şehir Hastanesi’nden buldum bize baya uzak ama tek orda öyle bı ibare yoktu Haseki daha iyi ama yine bakacam bulursam daha yakın değiştiririm 😂

Mervee96 Filiz hocaya muayene oldum gayet detaylı baktı. Benim bebeğimin kordonunda tek damar var o yüzden altında genetik bir şey çıkmasından çok korkuyordum ama çok şükür ki temiz çıktı bir sorun yoktu. Kendisi de beni gayet güzel bilgilendirdi ben memnun kaldım açıkcası tavsiye ederim. Devlet hastanelerinde bazı doktorlarla konuşulmuyor bile ama Filiz hoca öyle değildi. Ne olur ne olmaz diyerek üçlü test istedi ve üçlü testi de açıkladı
                    Günevirliği düşük olduğu için onun yerine nip ya da fetal dna yaptırabilirsin dedi. Bu şekildeydi dediğim gibi memnun ayrıldım yanından

merveop Hasekiden bakıuorum ben de doktor sevk etti hatta ama perinatolojide detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor randevu alırken siz alırken böyle bir şey yazıyor muydu

Edsn Bazı doktorlarda yazıyordu ama benim aldığımda böyle bir ibare yoktu.

merveop çok sevindim çok şükür 🌸randevu bakıyorum ama hasekiye yok bulamadım inşallah bulurum olmazsa Kadıköy’e gidecez artık hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ❤️

Hilal2901 Pendik’te kime gidiyorsunuz. Kaidn doğuma gitmek yeterli mi bende detaylı için şimdiden düşünüyorum

qusel kadın doğum gebe polikinlik yazan herhangi birine alıyorum randevuyu farketmiyor pendik eğitim araştırmada

Mervee96 Bezmialem perinatoloji yapıyor ama paralı yarın arayıp bi sorun isterseniz