Şehir hastaneleri pişmanlıktır nett!! İlk gebeliğimde 7 haftalıkken kanamam oldu şehir hastanesine gitmiştik sadece progestan yazıp gönderdiler 3 gün boyunca sancı çektim ve kanamam hiç durmadı. bana apandisit olabilirsin acil ameliyata alalım seni dediler kabul etmedim ve iyi ki de etmemişim çünkü yaşadığım ağrı apandisit ağrısı değilmiş düşük yaptığım için sancı çekiyormuşum ilk gebeliğim olduğu için hiçbir şey bilmiyordum. Son gidişimdede meğer bebeğim düşmüş ama bana duruyor ilacını kullanmaya devam et deyip gönderdiler bir de azar üstüne azar işittim başlarından attılar resmen. Sinirlendik eşimle birlikte gün içinde özele gittik ve doktor bebeğin düştüğünü söyledi dünyamız başımıza yıkıldı. Ordaki doktorların bakıpta anlayamadığı şeyi özeldeki doktor ilk bakmasında şıp diye anladı bir daha aslaaaa devlete falan gitmem dedim. Şimdi 19 haftalık hamileyim çok şükür bebeğimde bende iyiyiz ve özeldeki aynı doktora gidiyorum. İyileride vardır mutlaka ama bana devlette şimdiye kadar asla iyi bir doktor ya da hemşire denk gelmedi hepsi hayattan bezmiş negatif enerji saçan insanlar. Parasını veririm kafam rahat olsun canımdan ve bebeğimden önemli değil hiçbir şey. Eğer durumun iyiyse özele gitmeni tavsiye ederim devlette kimlerle nelerle karşılaşacağın asla belli olmuyor..