niyetimkalpkirmamak merhaba ben 15. Haftamdayım. Başından beri mamak devlet hastanesine, ankara üniversitesi tıp fakültesine, bilkent şehir hastanesine gittim. Hepsi de birbirinden beter hayal kırıklıklarıydı. Ankara tıpta kanamam varken alttan ultrasona aldılar. Mamak devlet hastanesinde 2 farklı doktora gittim ikisi de çok ilgisizdi soru sorsam cevap bile vermediler. Bilkent şehir hastanesinde muayeneye eşin girmesini bırak, doktor odalarının olduğu alana bile eşi almıyorlar. Eşin dışarda sen içerde randevulu hasta olmana rağmen saatlerce bekliyosun. 5-6 kez bu şekilde deneyimler yaşayınca eşim de illallah etti ve koru hastanesine gidip doğum paketi aldık. O kadar ilgililer ki herkes gebenin rahat etmesi için elinden geleni yapıyor resmen. Doğumhaneyi bile gezdirdiler nası bi ortamda doğum yapacağım doğumdan sonra bebeğim nerede olacak nereye götürülecek hepsini anlattılar. Doktorum kendi cep numarasını verdi istediğim zaman mesaj atabiliyorum arayabiliyorum. Devlet hastanesinde muayeneler ultrason dahil max 10 dk sürüyordu ve ben içerdeyken başka gebe de alıyolardı içeriye. Şuan eşimle başbaşa giriyoruz 30dkya yakın muayenem sürüyor doktorum her şeyi detaylı anlatıyor her şeyi detaylıca sorabiliyorum. Eşim de ultrasonu görebiliyor. Diyelim ki saat 11e randevu aldım en geç 11.05de içeri girmiş oluyorum bilkentte 11e randevu alsam 12ye doğru ancak girebiliyodum ve öğle arasına sarktığı için paldır küldür muayene edip işin bitti diyolardı. Maddi olarak uygunsanız kesinlikle doğum konusunda iyi, yenidoğan yoğun bakımı olan bi özel hastaneye gitmenizi öneririm.